Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤣🤣🤣🤣BOSNA NEMA POKRIVENOST SIGNALOM ZA 2G MREZU MALO SE POMJERIS NEMA SIGNALA ALI ZATO IMAJU NAJSKUPLJE TARIFE U REGIONU.GULE NAROD KRADU TO NIGDJE NEMA .U BECU IMAS ZA 20KM MJESECNO 40GB INTERNETA 1500MIN U SVE MREZE 500SMS POR.KOD NAS STO NEMAS SIGNAL A PLACAS NAJSKUPLJE U REGIONU I JOS SVAKI MJESEC MARKU KRADU LJUDIMA.
Internet brzina BHTelecoma kao u Nairobiju
Kazu ne valja biti poltron i ulizica pogledajte Hrvatsku i Hrvate sce imaju
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Idemo prvi, dajemo više, al se trenutno patimo i sa 4G
Otidji u njemacku uhvati net.
uzimaju nama marku mjesečno
Telecom napustiti glavom bez obzira, ja sam presao na Novotel.
Vidi Moskovije i 5 g mreze, mozda moraju pitati popove posto ih jel to valja ista je li opasno.
pogresan naziv klixe..nisu crne rupe vec zdraviji dijelovi evrope
Bas smo zdravi sa rekordima u srcanim i mozdanim udarima i inace brojem pusaca sa sve stilom meza rakija dok kod njih babe od 70 ako vec ne trce maratone onda svakako planinare
Uz ovoliko skupu trenutno mrezu mogu samo zamislit koliko bi nas tek prali po dzepu kad bi na 5G presli. Pa mi trenutno jedva izvlacimo 2G brzine a placamo ih ko da smo NASA.
De ba ne budalite, ja ne znam da iko ima losiju pokrivenost od Njemacke. Nasa ponuda je sasvim ok, samo da na kapacitetu porade, da u vrijeme godisnjih odmora ne puca tek tako.
Ko svijeta vidio nije, pojma ni o čemu nema. Živa istina. U Njemačkoj (a tako je i ostatku zapadne evrope, Americi itd.) imate sela u kojima nema ni signala za obaviti obični telefonski poziv ili poslati sms poruku. Kvalitet/brzina interneta također nije svugdje ista i odstupa od mjesta do mjesta. Jedino je pozitivno što kod prve grmljavine i nevremena ne nestaje struje.
ODLICNOOO !! manjee ZRACENJA!! 4g predosta za mene u BIH!
I zašto mislite da je 5G bolji? Imaćete antene na svakom kilometru i opet gubiti signal.5G je jači signal ali na kratkoj distanci tako da moraju imati antene na svakoj zgradi, školi i gdje god mogu. Živim.u jednom.od najvećih gradova Kanade i opet gubim signal.
Uh ovo je odlično neće moći EPC haha vrh
Sup... Europe
Sto juznije to tuznije
Ma šta će nam, nije žvaka za seljaka
Korisnici imaju neki osjećaj da je Bh telekom u rukama židova. Na računu imaš 0km kredita već npr 3 mjeseca, odmah znači poslije minimalne uplate kd 2km : Vas kredit je umanjen za 1 KM po osnovu tridesetodnevne naknade za koristenje mobilne mreze...
meni je bio kosmar vratiti se u Europu poslije putovanja u Japan za Novu Godinu. Srecom ne zivim u BIH jer mislim da vratiti se iz Japana direkt u BiH je kao povratak u srednji vijek.