Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dookle da čitam tekstove koji nikakve veze s naslovom nemaju. dosta mi vas je brate, petljate previše o svemu.
Isto sam komentarisao, bitno je da raja skonta da sve zivo preuvelicavaju a cak i svjesno lazu. Ko te brate svjesno laze ne treba mu nikako vjerovati..
Oni s kriticarima postupaju ko sa studentima na Tiananmem trgu
Komunisticka partija je 100 % uz narod.
Jedva cekaju da nadju razlog da narod zatvore i prate kako bi lakse vladali.Jebo zivot ako cu ga provesti ko u zatvoru pa makar hiljadu g. zivio
Znaju kinezi sta su napravili i ne zatvarali se
Znaju kinezi sta su napravili i ne zatvarali se
U zmajevom gnijezdu.
Ljudi se bacaju sa zgrada,umiru od gladi u svojim stanovima jer ne mogu izaci i niko se ne buni od EU i USA demokrata ,..licemjeri pravi
Kinezi misle da su najpametniji ali ovaj put ce skupo platiti tu tvrdoglavost. Vakcine su im slabe a nemaju ni minimalni imunitet populacije nakon prelezane bolesti.
Brate jesi ti procitao tekst uopste? Posto naslov veze nema sa tekstom..
Naslov opet nema veze s tekstom jer u tekstu kinez nije nikog upozorio ni na sta..