Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkanska plemena vole mafijase i to su im glavni uzori. Posten covjek je olicenje slabosti i necega loseg.
@maljson prenosim obavjestenje od prije par dana sa inex.hr kada se ulazi u njihovu aplikaciju....ako zelite pristupiti app index potvdite da ste covjek...da ja sam covjek...i druga opcija...ne ja sam clan hdz...
Počelo s Titom i uglavnom se nastavlja nez većeg prekida...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad politicar umre, umru i sve afere i mutni poslovi i pokojniku se više ništa ne prišiva. To je tako.
Realno, Bandić je otišao sa stilom, kao gradonačelnik i pobjednik, a mnogi hejteri su ga htjeli vidjeti poniženog i uništenog jer im je Bandić u 20 godina vlasti u Zagrebu nabio teške komplekse. Banduću su najbolji prijatelji bili musliman Ševko Omerbašić, židov Branko Lustig i Srbi Duško Ljustina te Slavko Kojić. To sve govori kakav je Bandić bio političar i čovjek.
Inače, Bandiću nisu našli nikakve tajne račune, nikakve sakrivene nekretnine, niti milijune. Mediji i oni koji su ga proganjali su uglavnom prodavali laži, konstrukcije i izopačene indicije o nekakvim mutnim radnjama ne bi li u javnosti stvorili percepciju da je lopov, ali većina građana takve spinove nije pušila i birali su ga redovito za gradonačelnika jer su građani s Bandićem u Zagrebu dobro živjeli. Ne može se vladati 20 godina u milijunskom gradu ako građani dobro ne žive.
Krepalo pašće prljavo.
Čovjek iz naroda, a narod lopov i prevarant
Pa kad nije valjo' sto ste ga birali 20 godina. Ocito da je za vecinu bio dobar.
Stvarno su pretjerali...... dosta vise nije umro Tito....
Dobar političar - mrtav političar. Da se ja pitam ne bi se čekalo 20 godina. Šta je tu je. Konačno se ukazala prilika za perspektivnog Bozu Ljubića. Sa njim bar purgeri mogu biti sigurni da neće vladati 20 godina. Vrijeme neumitno teče Bozo tik-tak, tik-tak ...
Koji je cilj teksta i pljuvanja po mrtvom čovjeku? Realno, za Zagreb je uradio daleko vise nego bilo koji politicar
Tipični skutor
https://www.index.hr/vijesti/clanak/o-mrtvima-sve-najbolje/2257533.aspx
Ništa ove komšije bez naših Bošnjaka katoličke vjere i Bošnjaka pravoslavne vjere svi vladari su im iz Bosne i Hercegovine i tako u sportu...
Umro je Milan Bandić to je veliki udarac za sve nas Bosance i Hercegovce ali ne treba brinuti sve ide i dalje po planu najizgledniji kanidat za novog gradonačelnika Zagreba je Tomislav Tomašević iz Dervente, tu je i HDZov kanidat Davor Filipović iz Sarajeva kako god bilo pobjeđujemo i u Hrvatskoj držimo sve pod kontrolom. A i u Srbiji sve ide po planu naš Bugojanac drži sve konce rukama. Dragi Bosanci i Hercegovci Velika BIH će uskoro postati realnost.
Baš sam pojeo prasecu glavu 🐷 i nos🐽
je l halal?
Lopov sigurno. Ali je napravio od Zagreba metropolu
kako konkretno? spomenikom tuđmanu i sa par svijetlećih fontana, dok je osrednji zemljotres srušio pola centra, uključujući i zgradu bolnice (staru 100 god) a pola novog zagreba se davi u smradu deponije jakuševac? a da, napravio je i kružni tok na remetincu. za 20 godina, i budžetom od milijardu i po evra godišnje.
Lopov obicni.. moze biti simpatican, ali zbog ovakvih smo tu gdje jesmo