Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21-nu godinu je bio Milan gradonačelnik ZG-a, treba osvojiti glasove i dvije decenije vladati, puno je dao ZG-u, kritičara ZA i CONTRA će uvijek biti.
Otisao na najbolji moguci nacin, slicno kao i Franjo Tudjman. Dusmani im nista ne mogu post mortum, a ni za sta osudjeni nisu. Zato ce Zagrepcani da dobiju Trg Milana Bandica ko sto imaju Trg Franje Tudjmana i Aleju Gojka Suska. I Milan se upisao u te velicine. Pokoj mu dusi i laka hrvatska gruda
krepalo pseto sad panika u zg ,uhljebi ,tisuće njih nema više plaća ide a ja ležim,panika u jedanaestercu
Treba fontane spustiti na pola mlaza
Umro je naglo i u pravom trenutku da ode casno - jer sasvim sigurno bi izgubio slijedece izbore, sudski procesi bi se dovrisili, i za par godina bio bi popljuvan i nestao sa politicke scene necasno. Ovako ce jos dobiti spomenik...
Jako dobro pamtim njegovu prvu "kontroverzu" koja se ovdje ni ne spominje, a to je da je policajac koji mu je napisao prijavu zbog voznje u alkoholiziranom stanju - otpusten. Nakon nekoliko godina borbe ", kad se javnost podigla po ovom pitanju, on isti ga je "velikodusno" vratio na posao. Dakle, vrhunski licemjer - vrhunski politicar.
je hurčinu a ne spomenik
Milan
to i jeste SVA njegova ostavstina za 20 godina agovanja
Pokoj dusi
Pitajte rodjene i cistkrvne stanovnike grada Zagreba ,a ne doslajke koji su se prilili sa svih strana,ili procitajte na forumima sto i kako misle o ovome hercegovackome kriminalcu i njegovim nacinom vodjenja grada. Pa kada dobijete odgovore vecina vas ce se zapitati zasto je ostavila tako glupe i debilne komentare. Bandic je bio i ostat ce zapamcen kao veliki kriminalac. Ne govore bez veze u Hrvatskoj da je umro najgori od najgorih.
I u ostalom sto vecian vas glupih botova i sendvicara uopce i zna kako je se zadnjih 20 godina upravljalo gradom i na koji nacin se trosio novac poreskih obeznika. Mozete do ujutro lupati minuse ali istino o ovom ercegovackome lopovu promijenit necete pa koliko god da se trudili.
Ako citiraš nekog korektno je staviti znakove navoda i napisati izvor. Ličnom mišljenju autora ne moraš davati publicitet govoreći u množini. Ako već ne možeš razmišljati svojim vijugama tragično je prisvojiti tuđe stavove koji su zasnovani na frustraciji, mržnji, kompleksima, bahatosti, najgoroj nekulturi i izostanku ljudskosti. Podržavati stavove presuđenog kriminalca i utajivača poreza, čiji su moral i etika = 0. dno je dna. Jbt Index.hr i onaj o kome pišem.
tesko je ovdje ljudima objasniti da svi politicari bez obzira na ime, stranku, funkciju ili razinu vlasti, slusaju upute iz istog, nama nepoznatog centra. Obicni smrtnici zive iz dana u dan sve bijednije.
Hercegovački lopov prve kategorije
Hajmo sad plakanje na klixu 7 dana
Imao je masku lica običnog čovjeka. U suštini to je i bio. Od kamena do grada a grad i znači kamena utvrda. Kad vrijeme odradi svoje, spominjaće Zagreb Bandu.
Ugradio se on u ove fontane kao i u sve ostalo u ZG.
A Sarajevo se hvali s dvije pipe na Bašćaršiji i vječnom vatrom i onim šlaufom na skenderije cccc
Hrvatska je puno dobila njegovim odlaskom
I mi bi dobili tvojim