Pitajte rodjene i cistkrvne stanovnike grada Zagreba ,a ne doslajke koji su se prilili sa svih strana,ili procitajte na forumima sto i kako misle o ovome hercegovackome kriminalcu i njegovim nacinom vodjenja grada. Pa kada dobijete odgovore vecina vas ce se zapitati zasto je ostavila tako glupe i debilne komentare. Bandic je bio i ostat ce zapamcen kao veliki kriminalac. Ne govore bez veze u Hrvatskoj da je umro najgori od najgorih.
I u ostalom sto vecian vas glupih botova i sendvicara uopce i zna kako je se zadnjih 20 godina upravljalo gradom i na koji nacin se trosio novac poreskih obeznika. Mozete do ujutro lupati minuse ali istino o ovom ercegovackome lopovu promijenit necete pa koliko god da se trudili.
Ako citiraš nekog korektno je staviti znakove navoda i napisati izvor. Ličnom mišljenju autora ne moraš davati publicitet govoreći u množini. Ako već ne možeš razmišljati svojim vijugama tragično je prisvojiti tuđe stavove koji su zasnovani na frustraciji, mržnji, kompleksima, bahatosti, najgoroj nekulturi i izostanku ljudskosti. Podržavati stavove presuđenog kriminalca i utajivača poreza, čiji su moral i etika = 0. dno je dna. Jbt Index.hr i onaj o kome pišem.
Prikaži sve komentare (61)