Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas su sloboda i suverenitet bilo koje države ugroženiji više nego ikada, jer danas o slobodama kretanja, govora i druženja ljudi odlučuju zločinci iz Svjetske zdravstvene organizacije i Svjetskog ekonomskog foruma, a korumpirani političari većine zemalja k'o mutavi slijede smjernice i uvode mjere u svojim državama mimo svog parlamenta i mimo volje svojih građana
Odavno bolji komentar nisam čuo .
Tacno da narod poludi, na sta ce svijet izaci nakon svega ovoga..
Ovo postaje mucno
Daj bože da ovo na dobro zavši čini mi se da dok ne počnu padati mrtve glave po čitavom svjetu ovi svjetski kriminalci neće odustati od svojih namjera uništiše i narod i ekonomiju ovo je postalo već očigledno šta se radi.
Jedino kreteni u Bosni ne čine nista...
Jedino kreteni u Bosni ne čine nista...
Do 2030-te je planirana agenda, zapamtite to.
Zbogom demokratska Crna Goro vratila si se u srednji vijek
Svi imaju svoje Dritane.
To ova komitska diktatorska stoka provocira sa prosvjedima i prenosi zarazu. Hajmo Dritane deri stoku.
Pa i u nas je samo zaključano Sarajevo. Svakako se tu jedino i testiraju Sa i BL. Ostalih kao da nema i kao da nema korone. Niko ne nosi maske, kafići puni, život cvjeta.
Birate čhetnike na vlast, stoko
Zar u CG ima toliko gradova?
Ja ne znam sto ih narod tamo trpi, to cijela država ustane haos im napravi pa i neće vise napamet past
Kao sto kod nas narod ustane i napravi haos zbog nepravde svih ovih godina, je li tako?