Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, držite se mješalice i njemačkih guza ...
Nije Njemacka nego Americka dijaspora - u tome i jeste fazon
Plaća li ta dijspora poreze u BiH? Ako ne plaća, onda nemaju pravo ni miješati se u unutarnje stvari BiH.
Kojim logikom Bosnjaci sebi daju za pravo predstavljati sveukupnu dijasporu Bosne i Hercegovine iako u iseljeništvu ima daleko vise bosanskohercegovačkih Srba i Hrvata?
U cije ime..?
Šta je vec se bojite zato što se ovaj ne može potkupiti.
Amerika nije moralna vertikala da bi se njoj obraćali.Amerika treba da odgovara za agresiju i zločine koje počini u Srbiju i da plati ratnu odštetu .Našu domovinu BiH ćemo najbolje očuvat poštujuć se međusobno.Prvo pometimo svoje dvorište pa onda osuđujmo druge.Nato je opasnost za BiH jer donose smrt i zlo po svijetu.
Ovo samo imaju Sandzaklije hrabrost da se glasno izjasne.!
E fukaro-kao neko vas "benda" za nesto! Mars!
Bošnjaci ili nepostojeća bosanska dijaspora (tamo se više mrze srbi, hrvati i bošnjaci nego uBiH), nema više visokih predstavnika, jedina šansa je da se Bisera angažuje i nekome pokloni ikonu pa da dođe za visokog predstavnika
Schmidta je predložio Lavrov kad je za 15 dana obavjestio i posjetio 2x Dodika ,Čovića,Plenkovića i onda ruskog vazala ruskinju Merkelovu kojoj je naredio da predloži istog za v.predstavnika , kako bi on stvorio raspad BiH i ulazak u V.Srbiju na kome Merkalova radi 5 god.jer Evropa neće primiti 6 miliona muslimana sa Balkana EU.
Merkelova je prije nekoliko godina izjavila na TV da neće nikada primiti u EU Tursku jer je muslimanska zemlja. Kad je Evropa raspisala referendum na Kipru Grčki dio je izjavio da neće u EU ali je njih Evropa primila a Turski dio koji je izglasao da hoće u EU Evropa ih je odbila.
Kazu....Inziko je bio pro-bošnjacki, ovaj ce ko biti kao pro-hrvatski, nije ni cudo sto se srbende bune. A ovi s potpisom Bošnjaci su kontradiktorni. Zivi u Alabami al bi da VP u BiH bude kako njemu cejf...Eki.
Nikad vam stranci nece napraviti drzavu. Zapamtite to. Kad nisu uspjeli Benjamin Kalaj,Tito, Klinton, Esdaun nece niko drugi. Mozete pokusavati da se dodvoravate okupatorima koliko god hocete, da kukate i molite, ali niko vam nece napraviti unitarnu drzavu , tkz. "gradjansku" iz islamske deklaracije. Mnogo je okupatora bilo na ovim prostorima, ali svima je dosao kraj, doci ce i ovima.
ija evo zivim u denveru bio u cazinu septembru 2019. ali ove zajednice hoce da budu nekako vazne u svijetu. hahaha mozes ti se osjecati vazan koliko hoces ali od toga se ne zivi i jede. meni je samo sta je najbolje tako ja mislim itamo treba misliti.
UMIRAVANJA? Da li je neko čuo ovu riječ ikada?
I opet ista prica ..... Nedaj nas , ugnjetavaju nas , handre nas ... Pa dokad vise kmecanje , sunce mu poljubim >>) Valjda je vise vrijeme pozabaviti se samim sobima , patka mu ...
Visoki predstavnik može biti samo onaj koji odgovara bošnjacima. Druga dva naroda su nebitna. Valjda je to demokratija, ne znam.
Mozda zato sto bosnjaci ne negiraju cjelovitu Bosnu i Hercegovinu?
demos.crates - u prevodu sa latinskog VLADAVINA NARODA a današnji najsličniji bukvalni prevod bi značio VLADANJE VEĆINE! Imamo pipis stanovništva zna se tko bi trebao da kosi a tko vodu da nosi ali hajde do nas je što ne znamo dobro da rasporedimo uloge
I da se smjeni Metju Palmer obavezno, naravno usput i onom Majeru sefu Cie bivsem uzeti penziju!Svasta pricaju!
Dijasporići traže izgovor da još malo vremena provedu u tuđini. Dodatno zavađaju da bi mogli reći sami sebi kako se u Bosni ništa promjenilo nije. Začinili malo strahom od kao Rusije, malo lažima, malo floskulama i demagogijom. Dodali su doduše i rijetke začine poput antisemitizma. Na kraju napisaše odvratnu kašu. Ne pomažite nam na taj način, bolji ste kad se ne mješate. Fuj.