Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godina rodjenja i audi koji je majmun vozio,sve govori,dalje da se ne istrazuje. I t.a.t.u mu koji mu je dao zatvoriti 40 godina.
sto mora bit tata lik 30 godina ima ne razumijem ako vozis nesto "skuplje" mora babo kupit
Lafe vidis li da se Kia zabila preko sina u audija, jesi li malouman
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uđeš u komentare i vidiš nepismene bošnjake kako odmah osuđuju vozača Audija, jer eto on vozi audi i mora biti kriv. A da su ušli na neki drugi portal vidjeli bi da se kia zabila u audija.
Sto ste ba nacionalisti, neki dan Milana udarilo auto sto niste napisali udaren Srbin , a za ovog covjeka pisete Finac… e razmislite malo o tome, tako je isto kad neko pravoslavne vjere umisli za sebe da je i srbin ili katolik iz hercegovine kaze da je hrvat
Opet audi ubija ljude
Kia se zabila u Audija bošnjo
Nema dana kad nema teskog udesa. Da nas dragi Bog sačuva. Nesta se mora mijenjati po pitanju sigurnosti u saobraćaju
I ja sam to primijetio. Bas nevjerovatno da je svaki dan ovako nesto. Strah me voziti.
napravise sine, poravnase, i ode zivot. sad treba ocekivati ucestala sranja. da su stare sine, kia bi ostala na sinama 😁
Šta je vama, znate li kad je bila 95-ta, prije 29 godina. Čovjek od 29 godina je u najboljim godinama. Mnogi nisu izašli iz devedesetih, pa misle da ej čovjek beba.
DA IMA PRAVA I PRAVDE DRZAVE NEBI OVAKVE STVARI SE SVAKO PAR DANA DESAVALE.ALI KAD SE SVE RASPALO NIT SUDA TUZILASTVA POLICIJE KOJI RADE PO ZAKONU I TE USTANOVE IMAJU SAME PROBLEME UVUCENI U KRIMINAL VISE NJI ZATVARJU KOJI TREBA DA STITE NAROD ONI NAJVECI KRIMINALCI SADA U TIM USTANOVAMA.
NIJE BITNO GODISTE I KO JE VOZIO LJUDI GRADSKA VOZNJA JE TO.PRIJE PAR DANA SAM VRATIO SE IZ TUZLE .STRASNO KAKO DIVLJAJU SA AUTIMA.PUT OD PAR SELA PREMA TUZLI COVJEK PRETICE U KRIVINI KOJA JE SKORO 90 STEPENI NE VIDIS NISTA.PARKIRAM SE NA SLATINI TIP IZ DRUGE TRAKE PRELAZI ISPRED MENE PARKIRA NA ZNAK ZA INVALIDE I TO POLA AUTA U PARKINGU POLA NA ULICI.NEKI SMOKLJO CVIKE TORBICA NEMA SE STA ZUNA NAKLJUVAT.
ovaj 61 godiste je vozio iz pravca ilidze i dobio napad preso preko sina i udario u audi iz pravca grada
57 godiste ovaj s kiom
naslov je ubitacan'poginuo finac' a covjek sarajlija koga je politika natjerala da uzme finski pasos
Što nas politika nije natjerala da bježimo, ima 3 slova u inicijalima, jeli ime promjenio, žao mi je, ako je nevin stradao, majmuna koji je izazvao udes objesiti a ne liječiti idiote
Ovaj sa kiom je preko sina presao, odma krivite nevinog covjeka u audiu..
U Sarajevu ništa novo...
Eto trkač ubi jos jednog covjeka na cestama u Sarajevu