Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probila mu loptu kad je bio mali
Bože me oprosti, al moro sam se nasmijati
on sdp ona naša stranka i eto belaja
Inace naselje sa vecinskim problematicnim zivljem,losijeg materijapnog,socijalnog stanja.. Gore je tuca nasijlje,a nekad i ovo i prije se cesto desavalo..
Apsolutno! Kojsino i Crvene Njive... Ponekad se pitam ima li tu iko normalan?
Bio sam sto puta u "bezizlaznim" situacijama pa nikad nisam ni pomislio da nekog ubijem jbt, to su debilna opravdanja
@Aqomega@James @Yupie Jutro misevi ! Guzva sinoc oko mosta, bilo je i hapsenja nekih... moram reci da mi je pravo drago, dize se emocija :) Ne samo da je MUP Centar bio tu nego i frajke iz Kantona i jos 4 levata u civilkama gore dole spartaju..
Kao da 'brane' most od nekoga, hahah !Hobotnica je GRANDE!Bice prilike! Drago mi je da je izmililo i sljama i da se vidi da nekome SMETA.@Aq znao sam da neces doci, al sam konto naletice neki 'CDA Entuzijasti' i budaletine kao ja, ali nista :( .SAMO njihove uniformisane SELJACINE.btw Bice dana za megdana, neka se loptica kotrlja! Ja obecanja ispunjavam, a vi?!!
Namlatila ga stara a ovaj nije mogo podnijet poraz...Sto posto
Nekad jee bolje bit sam,nego pojedine psihopate gledat,i bit sa njima u društvu
Vjerovatno im nena krv pije na slamčicu godinama, ako ne i decenijama. Imao sam i ja jednu matoru romkinju u mahali. Svaki dan na prozoru, svaki dan je dreka, svaki dan se svađala sa svima ili sama sa sobom. Koliko puta me njena dreka probudila umjesto alarma, ne znam ni ja sam.
Radni dan, vikend, svadba, dženaza, gosti došli, djeca spavaju - njoj je to bilo apsolutno svejedno. Za nju nije bilo ni vikenda ni praznika. Kad je konačno krepala, odahnuli smo svi i život se konačno vratio u normalu. Ako je takav slučaj (a vjerovatno jeste), ovom momku je garant dopiz.dilo da trpi to iživljavanje. Ružno je reći, ali u potpunosti ga razumijem.
Vako meni dodje da svoje komsije izbodem kad par puta se pozdravim a oni blenu u mene
Šta se dešava sa ljudima pa nešto ne štima očigledno je
sigurno je baba nešto provocirala.. turi babo vode uusta i sigurna si
SrećkoPoljine
Nisam odavno većeg vidio na klixu
Da Allah sacuva
međa
Tobejarabi...