Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se nakon 25 g izlizala sva ta prica Naročito sada kada se smiri sav ovaj haos oko virusa pa uvidimo stvarne probleme
Sta je prava prica? Svi smo u 5 deka, Alija je prodo.Srebrenicu gdje je neko ucinio neki zločinčić ? Sutra je dan nezavisnosti moje domovine !! Mi se necemo umoriti !!
@Sindikatbotova od cega se ti neces umoriti SDA botu prvi bi preko granice razgulio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na šta je Bosna spala, da je ovaj mentol brani.
Sudeci po komentarima, ono najblaze receno, nisu normalni! Covjek je ispricao sve onako kako je bilo i fakat je u pravu, bez obzira koje partije je clan! Dalje, RS je zlocinom nastala i tu je istina! Sta kome nije jasno?!
Ako si ti tajmkiji treba damodgovooris onda je bolje da sutite
Koje je godište ovaj Sultanijin panj?
Eto ti znas upisanko mali sta se desavalo 1. marta '92...ti nekome nesto odgovaras...ti znas kako je sjediti u memljivom podrumu 4 godine...propustiti djetinjstvo od 11 do 15 godine...zbog demgogije tvog vodje "nece biti rata", a svoju je djecu, snahe i unucad lagano poslao preko grane "da se skoluju" ili ih je zakljucao u podrume i trezore...vi iz SDA nemate pravo da se javite, tako poruci tim svojim tutorima, 2x ranjavanim
E bas si Lopata..
Pola drzave ti kaze da ne zeli istupiti iz Jugoslavije a ti se kurcis doneses zakon i najebes.. Ni dan danas Bosna nije drzava, za sve sto uradi mora trazito od nekog dozvolu,
Ustavni stručnjak.
LJUDI NAM SE SMIJU HEEEJJJj, POGLEDAJTE NASIH POLITICARA HHAHAHA, LOPOV; CIGAN !
Ovo smece treba UKLONITI !
Cigan i lopov, u politici.. Hahaha ovo samo u BiH !!!!
Hamo divi mu glave
Ovaj majmunu je stručnjak za sve. Bakir ga koristi da samo sere po portalima.
Gazda ti si svaki pout sve dogovi sa Dodom. Jedan drugom uvijek cuvjaju ledja. kao sto je u davnim vremenima Alija drzio govore i radovao se osnivanju SDSa-a. Kaze, konacno je dosao taj dan...
I SDS je posledna stranka formirana u BIH , dok su konvoji SDA -ovaca po istočnoj Bosni dizali narod.
Mahalski uhljup priča o RS-u a njegov šef dao Dodiku sve što je ovaj tražio, uništio je njegov šef.patriotizam.i svaku ljubav prema državi. Lopovi, uhljupi i kreteni pricaju o državi koju uništavaju 25 godina.
Ma ne se.i više, najveća izdaja je bila od Bakirovog baba koji dade da ima 2 entiteta i to im dade ime republika i to još srpska. Je.o vas vaši begovati lopovski.
I opet bi bio uvod za agresiju,i za 100 godina ce biti uvod za agresiju !!! Nema djeliti Bosnu...nije vam to babovina ni djedovina .