Komentari (633)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrene čestitke! Ko napravi uslove za privredni rast, kakav je ostvarila Turska za poslednjih 10 godina, zaslužuje pobjedu i dostojan je da bude vlast.
Svi smo mi Turci
sve uredu cestitke al meni ovdje turci da slave...? gamad Parking papak detected http://static.klix.ba/media/images/vijesti/140330081.12_xl.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ilidza je Olimpijsko naselje,svi nose trenerke i niko ne prica nas jezik
za kaj ti tak,o cemu ,koji je nas jezik,zar je bitno to, i ja pola rijeci ne razumijem na vijestima,sve neki lipanj ,ozuljak travanj,sjedalo,ocean ,pa se ne bunim.
Promijeni kanal,ne gledaj vijesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedina greska erdogana je sto gura eve naše lopove.
A jos nesto jedino sto turci grade po bosni su džamije i islamski centri. Pa kreni po mostaru napravili turci 50 objekata od toga pola dzamije 40% za medresu i jedan dio zgrade fakulteta u kampusu. Treba im rec da imamo dzamija dovoljno netreba nam vise ocam.
hahahahaha, koje gluposti.
Sto se tice Akademika iz izjave da mu je Allah dz.s. dao Islam, slazem se sa tim, ali nisi ga sigurno usnio, niti ti je melek dosao, nego ti se ,kao i meni Allah dz.s. smilovao preko Turaka. Pa noramlno ce u Srbiju ulagat milijarde, jer srbin suti, poklopi se u svom kukavicluku i suti, i uzima pare Turcima, a Bosnjo ce pricat protiv ,jest izmet, glumit da je najpametniji sa 4 osnovne i rec "sta ce meni Turcin" a da vam nije Turaka guzice nebi prali nego bi se samo brisali, stid da vas bude, jedini narod koji kad nam je najteze bilo koji je IOLE pomogao su ti turci, i Malezija, a vi navijajte za Djokovica, slusajte Cecu, i Acu, i nek nas sateru opet, nismo zasluzili bolje, jer kad ti dodje neko da ti pomogne, ti jedes govna i hoces da ga otjeras,sto ce oni slavit ovdje ,A STO I IGRAMO KOLO U BRISELU ? BERLINU ? AMSTERDAMU ? to je okej, nek se loče i jede janje, fuj kakvi smo
@Hercegov... Ti nazadan sigurno jesi.
Hercegovac...sto sam nazadan ? sto se perem ? kupam ? mirisem ? sto ne mogu pedere ? sto ne mogu kad ljudi vole vise cuke neko druge ljude ? sto ne mogu nepravdu ? razumjem da si vjerovatno jedan od ovih sto nemaju neku od ovih gore pobrajanih osobina, pa hoces da se ulizes evropi, ti i takvi kao ti ste nista drugo nego izdajnici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka ih nek´slave i treba.Pa braca Srbi skoro svaki drugi dan masu kandilom i nesto pojaju i to je OK .
500 i frtalj (cisto informativno) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=CtC5I5V0fjc
Razumljivo je da hrvati navijaju za hrvatsku,srbi za srbiju ali zašto "bošnjaci" navijaju za tursku kad su domicilan narod na ovim prostorima!?
zato sto smo turska braca,nismo turci ali smo braca
ovim turcima u bih odmah zabraniti pristup twiteru i youtubu
braca turci
E moj Huseine Gradscevicu, da mozes vidjeti kakvi smo danas, umro bi od muke...
Zapadnjacka propaganda unistavanja zemalja koje ne ovise o MMF-u nije uspjela u Turskoj i drago mi je zbog toga. Dosta je vise unistavanja dobrih i zdravih zemalja! Nije im dovoljno sto su unistili Jugoslaviju,Libiju,Siriju,Ukrajinu pa hoce da uniste i Tursku. Najgora stvar je sto ce to vremenom i uspjeti, jer oni su uporni ko sam djavo. Pokusace oni ponovo uskoro nadam se da ni tad nece uspjeti.
Fuj, koja smo mi bagra! Pa nismo mi Turci, jbo vas Erdogan! Zato nas i jbu što ovakve gluposti izvodimo! Ovo je Bosna!
U Sarajevu turci slave pobjedu Erdogana a bosnjaci pobjede Turske reprezentacije.U Mostaru hrvati slave pobjede Hrvatske a u Banjoj Luci srbi slave pobjede Srbije.Bosna i Hercegovina,zemlja snova!
Bravo Erdogan, ima duplo vise komentara nego duduk ikada ahahaha...
Koja predstava! Za sve naivne Bošnjake koji godinama slušaju priče o ''bratstvu'' turskog i bošnjačkog naroda i o ''podršci'' koju im Turci pružaju! Ne propustite poslušati Erdoganove bajke tokom naredne četiri godine! Samo za vaše uši!