Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palite kuće ovih lopova,a ne javne ustanove
TREBA JEBAT MATER OVIM PREDSJEDNICIMA A NE SITNIM LJUDIMA U KANTONU ! NE PALITE LJUDI ZGRADE,NEGO NJIHOVE VILE ,VIKENDICE ,NJIHOVU IMOVINU A NE DRŽAVNU !!!!!!!!!!!!!!
mi cinimo drzavu a ne zgrade
bosnu treba podijeliti na tri dijela. to je jedina mogućnost da se požar obuzda, a ne da se širi na ostale entitete i da ponovo dođe do rata. palenje zgrade HDZ-a u mostaru od strane muslimana, nema nikakve veze s radničkim pravima, nezapošljenošću itd.
zaboravismo lijanovica zapalit ali neka doce i on na red. najbolje je bilo kad iza HDZ u mostaru gore džipovi guzonja
Netreba da se s ovim gradjanskim potezom staje... Tek stoka kad vidi sta su uradili narodu tek tad mirne proteste...Jer sa stokom drugacije nemoze se...
HOCEMO PROMJENU SISTEMA VLASTI, HOCEMO JEDNOG PREDSJEDNIKA KOJI CE PREDSTAVLJATI SVE ETNICKE SKUPINE, HOCEMO PRAVNU DRZAVU, DRZAVU KOJA FUNKCIONISE PO SLOVU ZAKONA, HOCEMO RJESENJE ODLUKE SEJDIC FINCI. NARODI UJEDINIMO SE, ONI NAS ZAVAĐAJU, A KADA SE UGASE KAMERE ZAJEDNO TEFERIČE, DOSTA JE BILO PODJELA, MANIPULACIJE I OBMANE, DOSTA!
Zasto bas dokumente!?!
SDP- plaćenici su divljali i uništavali po Mostaru..nadam se da će nadležne institucije upasta u sjedište SDP-a zbog poticanja na nasilje i mržnju !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha
SDP omladina + navijači Veleža + tzv "ANTIFA" su odgovorni za ovo vandalsko i divljačko ponašanje u Mostaru...nadam se da će biti brutalno kažnjeni
BREAKING NEWS: "Samozvani socijaldemokrata Zlatko Lagumdžija je odlučio prodati svoj luksuzni stan u Dubrovniku i na taj način, u stilu socijaldemokracije, pomoć nezaposlenima"
e sad tih 30 dobro izdegenečiti....
bolje streljat :-D
ETO VAM GLASAJTE SAD U OKTOBRU OPET ZA ISTE GLUPI NARODE BOSANSKI.
djuro smijesan si
Glasajte za ove sto su palili! Nek ovih 30 napravi stranku oa za njih glasajte.
Treba li napomenuti da je policija beskorisna i bez koordinacije oni su tu da vladaju situacijom a ono bilo suprotnom...da su demonstranti htjeli mogli su ih ubiti od batina da bude sve i jedan u gipsu
jer im je receno da ne smiju djelovati, ministar "sigurnosti" im poslao tefetr! sigurno bi te neko mirno gledao kod ga gadas kamenjem????
samo da svim gradjanima cestitam, smrt nacionalizmu, ostavka fasistima... dvije skole pod jednim krovom u 21. vijeku. znaci, sagorijevanje!!
Ko je naredoo kada nema KOMESARA???kada gore centrale moze i bez komesara.
Zapalili ste sve što se može i šta sada ? Riješili ste problem ? Idioti jedni !
Najgore je što nisu zapalili ono što je trebalo da zapale