Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam, al sve mi se cini da Tihic i Covic idu ka tome, da ga stvore. i samim tim zemlju podjele na tri dijela, bosnjacki, hrvatski i sprki dio :( iskreno se nadam da grijesim!
Klempo je mutan tip, a ne grijesis tako i jeste. E qurac ce ga stvoriti dok sam ja ziv. Eh eto toliko.
FBIH nije njihovo vlasnistvo da je dijele kako oni hoce...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Valjda ce pobjediti politika zdravog razuma, a ne politika nacionalnih stranaka, kojima je zelja da se podijele u torove, i koji sebi daju pavo da ekskluzivno predstavlju bosnjacke odnosno hrvate, a to sto ce veliki broj gradjana biti ugrozen, jer nisu ni bosnjaci ni hrvati, a isto tako i ti bosnjaci i hrvati, ne zele Tihica i Covica kao svoje predstavnike. pa dosta ih je vise 20 godina .... halooooooo
Tihic je izdajnik Bosnjackog naroda. Vrijeme je da zivimo svi zajedno i da se borimo kako bi BIH izveli iz krize a ne da se jos vise dijelimo, otudjujemo i propadamo. Nije FBIH njihova babovina da je dijele kako oni hoce. Stop nacionalizmu!
zar nismo vec dovoljno podijeli? sta sve nece za fotelje...
SDA, HDZ, SNSD i SDS zele podjeliti ovu jadnu zemlju radi njihovih sitnih interesa i da bi sebi obezbjedili glasacko tijelo i "ekskluzivitet ka predstavnika jednog naroda.
SDA, HDZ, SNSD i SDS pusu u istu tikvu a ima i satelita tu
To prica za izbora?????
Treći entitet Hrvatima i Mostar glavni grad, to je jedino rješenje!
hahah haj ubi se, to nece biti ni kad bi na vrbi rodilo grozde medo sumski !
Why not?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Smijesno je sto najvece kurve politicke u BiH tj SDP moralise o bilo cemu,oni su prvi napravili sranje ogromno,hrvatima su uzeli mjesto clana predsjednistva. Bilo bi lijepo da je u BiH jedan gradjanin jedan glas,ali to do sudnjeg dana srbe i hrvate nece zanimati ni 1 posto.To laprdanje o drzavi svih gradjana vise nigdje ne prolazi,licno smo mi bosnjaci u Brckom zrtve supljiranja ,lazi SDP-a,gdje su nam srali 12 godina o nekoj multietnicnosti,a za to vrijeme pustili srbe i hrvate da se pozaposljavaju a nama bosnjacima kit.a dosla,zato ovoj bagri SDP-ovskoj ni rijec ne treba vjerovati,oni mogu samo biti dobri srbima i hrvatima,bosnjacima samo stetu prave gdje god dodju na vlast,samo uhljebljuju vlahe a sve im mandate naivni bosnjaci daju....
novi entitet ce rijesiti sve probleme, svima ce biti fino? koje ublehe... samo nove podjele i jos mnogo vece krize. ccc
i ostalima treba dati entitet naravno nismo ni mi nista bolji narod od tih ostalih a za zlaju covica i tihica cemo posebno napraviti entitete salabajzeri
E moj Zlatko,ko te ne zna skupo bi te platio.
ovi političari, čović i tihić dogovaraju preraspodjelu vlasti samo za svoje interese, nikakve koristi neće imati od toga ni bošnjaci, a ni hrvati. čović=tihić=mafija
A ko će ga spriječiti, oni koji u lične postaviše koncept entitetskog državljanstva?
Al budite realni ovo im je do sada najaca ZAKONOM DONESENA laz!!! "S tim u vezi, u različitim su procedurama tri zakona iz ove oblasti: zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine, zakon o suzbijanju organiziranog kriminala i korupcije te zakon o zaštiti prijavitelja korupcije u FBiH." Da mi je samo znati kad je lopov na sebe digao ruku i vratio draga srca sto je ukrao.
lagundjija mije sumljiv
Koliko vidim nikome se ne sviđa podjela. Pa eto, popis je pred vratima. Izjasnite se kao Bosanci i Hercegovci... Ustav pada u vodu i idemo iz početka ( samo bez rata).
Ustav ne moze samo tako pasti u vodu, ali popis moze sprijeciti ovu glupost koju pokusavaju Tihic i Covic provesti dovodeci u vezu etnicku pripadnost glasaca sa etnickom pripadnoscu kandidata za kojeg glasaju.
Ustav je bio na klimavim nogama i poslije probnog popisa. U EU nisu znali šta će s nama. (Rezultati probnog popisa su bili po tajnosti u rangu podataka o ruskom nuklearnom naoružanju). Podsjećam: BIH je zajednica tri konstitutivna naroda pri čemu na "ostale" otpada 35%(??????). To je bio jedini razlog što je popis od proljetos odgođen za sad. Dalo se vremena hodžama i popovima da "osvijeste" stoku sitnog zuba. A Dragiša i Dugouško su ovim udarcem ubili dvije muhe : prvo zadovoljili EU, a drugo konačno će se osamostaliti (s dobrom isprikom) u svojim torovima koji i tako i tako odavno postoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovi zakamuflirani nacionalisti iz SDP-a odleaze na političko odlagalište smeća 2014 i prema tome njih ne treba doživljavat ozbiljno......
naravno da dolazi u obzir
Pa zar ovom ogranicenom narodu nisu dovoljni prosli ratovi i saznanje ko nas je uveo u njih,pa da znaju koje snage vec 20 godina dijele ovu ovu zemlju sa namjerom da je pljackaju,svako na svom komadu Bih.I sada neko sebi daje za pravo da u isti kos stavlja SDP sa onima koji su jos 1991 vezivali zastave sa SDSom i Hdzom,da bi nas uvukli u krvave sukobe u kojima su zivote izgubile 100ine hiljada ljudi,da bi nas izveli iz tog rata i naknadno 20 godina pljackali.Pa gori su ovi sto sve stavljaju u isti kos od onih koji favoriziraju otvoreno svoje politicke opcije,ma koliko one bile destruktivne i nazadne.Ovi sto sve izjednacavaju zive valjda instiktom,a ne razumom,pa takvi nisu ni zasluzili ikada da im bolje bude.