Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No bračni par Causeku nije mario uopste za to i na televiziji su prikazivali kako u Rumuniji narod živi u izobilju što to nije bila istina. Elena je zahvaljujući svom mužu stigla do visokog političkog položaja...
Elena se nikada nije istaknula kao feministica koja je pomagala ženama. Upravo suprotno, ona im je uskraćivala prava.(Zvuci poznato??? )
ELENA CAUSESKU Iste godine kada je posjetila japanskog cara primila je počasni doktorat iako se ta njezina diploma i dan danas ne priznaje jer se smatra da je na nepošten način došla do nje s obzirom da nije zavrsila i studirala je xx godina.(ZVUCI POZNATO??) Koliko ono godina i kada je dobila diplomu ????(Bolnica Zagreb?!?)
ELENA CAUSESKU bila je rumunska političarka i žena diktatora Nikolaja Causeskua.Zajedno sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj.Ljudi su gladovali te im je bilo tesko i tokom zime kada se nisu imali čime grijati.(Pad 4x kompanije za uzimanje MARZE od 65%!!!) Zvuci poznato??
Što su veću diktaturu Zivkovici provodili, to je stanje u državi bilo gore. Zbog toga će narod podignuti veliku revoluciju zbog koje će Elena ,Nikola i njihovih 300 razbojnika zavrsiti na dugogodisnjoj robiji ili izbjeglistvu u Tursku! Btw ide i Covic, ako se neko pita...sluuucajno! Sretno nam svima!