Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti vijećnici su glasali da se poskupe računi za ViK bez ikakve osnove, čak što više račune za vodu bi trebalo u Zenici za 3 do 4 puta smanjiti. Al džaba... valja obezbjediti plate silnim gradonačelnikovim uhljebima koje zapošljava u tu firmu....
Lijepi naš Pujdo, seoska varalica
Kradonacelnik Fujdo je zaposlio sve seljake i ulizice koji mu se uvlace u pakas kod Perce i samo seljake obilazi jer kod seljaka je glas. Gfjr god udzes grijanje, vkdkvod , toplana sve seljak do seljaka koji ga lizu na FB.
Futko je stvarno specijalac, odavno Zenica nije imala takvog!
A do danas nije kao bio u smecu
Ovaj ludi Kasumović hoće da unisti najbolje komunalno preduzeće u BiH. Samo da bi u igru uvukao neke svoje firme.
Opa,eto još jedne "prilike" da botovi "stožerne stranke" (koja je za svoga mandata onemogućavala (kao "nema sredstava") i dočeke Nove godine,između ostalog) "horski" kritikuju gradsku upravu,jer je nekada ranije "teklo med i mlijeko","ni manje ni više"...
U Zenici postoje kontejneri za razvrstavanje smeca, gradjani to i rade, uglanom a onda dodje Albin kamion da to odveze i sve upace na jedno mjesto, sve se pomijesa. Gladao bwezbroj puta sa prozora. Banda!!
Šta Fudine gradske vijećnike briga kad oni po svojim selima pale smeće na njivi
Onakav sastav gradskog vijeća zajedno sa Fudom prevarantom na celu je unazadio Zenicu i vratio grad na poslijeratno stanje. Hajde sto nije ukinuo paušal za vodu, nego je račune vode poskupio za 100%, seoska varalica Fudo
Djaba laprdas sda botino. Opet ce fudo d pobjedit
zar moze propasti svapska firma
Moze kod Fujde sve.
Gdje god krenes strajkovi, problemi. Stanje na ulicama kriticno. Rupe, ceste su u uzas stanju, smeca na svakom koraku.Prodjes kroz BiH i vidis sve. Rat nas nije nista naucio. Uopste nemamo kulture ni trunke ni osjecaja za ovu zemlju.
To što protestvuju ne znači da mogu oduzimati prvenstvo prolaza i ugrožavati druge učesnike. u saobraćaju! I onako svi znaju da je ovo predstava za javnost i da je dogovoreno poskupljenje usluga!