Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna lista SAD, prvostepeni osuđenik, pametnom dosta!
Da, nametnuo je Larson, zbog orgija na Jahorinj
Cuj ovog kiklopa on koristi informaticke alate, pa jezik kao alat govora ne znas da koristis debilu jedan . Ti ces nekome nesto da objasnjavas ccc, kakvo samouvjerenje polupismenog primitivnog lika. Vece samopouzdanje od profesora doktora ima , ne nisam mislio na Sebijicu hahaha uh pa nije ona vise ni doktorka ni profesorka, lapsus.
test
FadITiv.....
I ti degenu provjeri šta potpisujes prije potpisa. Ps kupio si kuraz od respiratora
rekao covjek.koji ne zna ni masku da namjesti, vrsni informaticar
Čuj kako ACM 812 A gnjida provocira, Gates bi mu pozavidio.
Nasa Stranka Produzena Ruka Srbijanske Drzavne Bezbednosti -DB
rece dilfa koji masku ne hna staviti!
Fadil kralj!
Opet ti fadilaga lopovcino stara pametujes a ceka te robija lazes i na Ramazanu ljigo sdaovska Munaficka pljuc👎👎👎
Toooo Fadilaga,,trpaj i ne vadi💪
Šta ćeš ti jado odgovoriti, pa ti nisi ni masku na lice znao da staviš.
Znači Ured Vlade Federacije BiH za odnose s javnošću, koji plaće dobija iz budžeta koji pune vjernici, nevjernici, ateisti, i svi drugi, otvoreno želi smrt svima onima koji nisu muslimani... Fino, bome... Gradjanska država po mjeri Fadila Novalića, i SDA. 🙄
Ovaj novalić dijeli lekcije a navučen ko zadnji bekan,građane tk ostavio u putnoj blokadi a odatle dobije najviše prihoda i još pametuje a logika i znanje munn anivou djeteta sedmi razred.
Sta ces ti kome pomoci. Pravis lazne profile na fb i hvalis sam sebe.
Fadile, najbolji premijeru ne uzmiči ni centimetra udruženom z. p.-u