Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Set energetskih zakona koji je trebao biti na dnevnom redu današnje sjednice Doma naroda Parlamenta FBiH najvjerovatnije će biti skinut sa dnevnog reda. Takav postupak zatražio je premijer Federacije FBiH Nermin Nikšić, a nakon što je ranije objavljeno da je taj zahtjev ispostavio HDZ BiH. Trojkaška izdajnička abdićevska bagra nastavlja da rasprodaje državu i svoj narod.
Kakvu li je sad izdaju Čović Nametnutom Nikšiću naredio da mi je znat.
Jel moguce sta radi glupan glupi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbt ova trojka ili udovoljava Dodiku ili čoviću oni se ništa ne pitaju samo daj daj pa doklee
Pa zar ti stvarno to nije jasno - Trojka (NS, NiP i SDP pod Nikšićem) je proizvod stranih obavještajnih službi da se zaobiđu Bošnjaci u ključnim odlukama za uništenje (ili kako oni zovu - reforme) BiH. Bošnjaci će ili krenuti u sukob ili postati građani drugog reda. Problem je i to što je SDA nesposobna i ima vodstvo puno kukavica.
Odgovor na tvoje pitanje dokle: do oktobra 2026. A po što je Schmidt uz odobrenje Trojke 28 aprila 2023 dao pravo HDZu da blokira formiranje vlasti u svih 10 kantona i FBiH, sve dok to žele - vjerovatno i nakon 2026. Ili se bori ili crkni. Sad za sad Bošnjak izgleda bira ovo drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikšiću, Nikšiću ...
Lakse malo sa guzenjem Niksicu, ispadose ti oci. Od kada si zahvaljujuci UZP dosao na vlast nisi se podigao iz dogi polozaja. Guze i zapadni i istocni susjedi.
uglavno sve ista prica...hebem vam svima mutter
mi građani mislili da će biti bolje kako ste i obećavali i koliko ste željeli vlast, a ono gore nego SDA.
,,Ostalih,, to jest,,,gradzana,, je 2,8% u bih ...onako za informaciju koliko ste bitni
Mamu mu izdanicku...Nermin Nametnuti
Ovo je katastrofa za FBiH. Postoji li barem neko normalno objašnjenje, osim "premijer tražii". Pa on ga je i uputio, čemu sad ovo? Kako su samo pronašli vjeru i boju el. struje? Kojem se bogu ona moli? Kome pripada sunce, a kome vjetar? Treba prvo to raspravit, pa ćemo dalje! U normalnoj državi bi za ovako nešto gorio i parlament i vlada!
Gdje je sarajevski srbin Stojanović....loše mu je pravo , kao Bošnjacima u RS
Jer je isto tražio HDZ!!!
Dole vlada....fuj bagro UZPovska
HDZ i Čović su vladari Federacije, a ovi iz Trojke su samo njihove pudlice...
Nazalost, termoelektrane i rudnici uglja postaju proslost. Zastarjeli su, a u njih se ne isplati ulagati. Mi trecinu struje izvozimo, te cak i u slucaju ukidanja termoelektrana i zatvaranja rudnika uglja struje nam nece faliti. Ali kako bi se izbjegao kolaps elektroenergetskog sistema ovi zakoni moraju biti usvojeni i moramo polako proci tu tranziciju. Ali.....
Jedva cekam da i u sarajevu bude ljepsi zrak...
Raspad sistema
Valjda je sada svima jasno da su ova tri klošara iz Trojke dovedeni na vlast kako bi Čoviću i Dodiku poklonili sve ono što im čak ni Bakir nije želio da isporuči. Glasači Trojke, FGR iz Sarajeva, navukli su vas ko bekane! Nikšić, Konaković i Forto - tri najveća izdajnička šljama u postdejtonskoj BiH!
Bio mi je smiješan podanički mentalitet trojke prema Čoviću i Dodiku. Nije mi više ništa smiješno. Sada me je strah.
Izdržite GLUMCI još mjesec panda ide godišnji odmor poslije odmora utisci šta ko gdje.NAROD PLAĆE SVE Jer smo ovce da li će se naći neko --čoban da povede ove ovce u pohod da se smijeni sve i jedan.Zabraniti svim političarima da su u politici više od 2-3 mandata.