Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U agresiji na RBiH ubijeno je 33 hiljade bošnjačkih civila što je 5 puta više nego svih civila drugih nacionalnosti zajedno. "Ko nas bre zavadi...", "Amerikanci razbili Jugu" itd. Kako bih volio da Quo Vadis Aida osvoji oskar pa da ovakvi monstrumi poput Marića kmeče.
Ali nisu najveći problem ovi monstrumi, najgori su ovi u našim redovima poput Baketa koji je s*ebao tužbu za agresiju i genocid protiv Srbije ili dugogodišnjeg savjetnika svih članova predsjedništva iz SDA Fikreta Muslimovića (ptica kos) koji je u Haagu lagao i svjedočio protiv generala Armije RBiH. Da ne pričam Kojoviću i sličnima koji izjednačavaju žrtvu i agresora u ratu u BiH.
Ako ne moze pogana SDA i Bakir moze KS da proglase Milomira Marica kao Persona non grata , bar simbolicno da se posalje poruka
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Koncentracioni logori smrti u Bosni i Hercegovini su pokazatelji agresije i realizacije njene osnovne namjere – biološko i duhovno istrebljenje Bošnjaka, odnosno genocid
Srpski mitomani i ultra desničari se sveg živog i svih živih boje, a ničega ne stide.
Prevesti na engleski sa google, staviti transkripciju i postaviti na youtube tako da se zna šta srbska vlada podržava i koje nemoralne vrijednosti normalizira. Srbi mogu nastaviti sa ponižavanjem 'drugih' ali će to platiti kad tad negativnom popularnosti koju sebi stvarju. Šta sad radiš vučiću filozofski, šutiš, poklapaš oči!?
Sramota, cjenimo da su u Jasenovcu stradali i nedaj bože nikada više ali za istu stvar se sprdati kada je drugi narod je neprihvatljivo i sramotno, svaki logor je teška sramota za državu u kojoj je logor,sve vjernici a sprdaju se tuđom nevoljom, čak i švabe se ograđuju od svojih fašista i izvinjavaju se a mi jedan narod u biti a ovakva strahota
Samo ukidanje mirovine oduzet im sve kao kaznu i rijesen problem.
Bolest
Kad te sretnem, a sresti ću te, pljunut ću te!
Quo vadis aida ce jos jednon svijetu dokazati da je genocidd bio.
Ko se zadnji smije - najslađe se smije Valjda ova dva rektalna alpinca to znaju. Uostalom svijet je sve kazao o toj umjetnosti.
koliko pita ponovljena laz postaje istina? to je njihov modus operandi. meni je samo zao generacija koje ovo slusaju i koje vjeruju a rodjeni su poslije 2000 godine. oni ne znaju za drugo nego sto im je servirano.
Dragi Maricu, onda ti i taj tvoj Gagi isto tako mozete komentarisati da je Jasenovac i Stara Gradiska bio logor otvorenog tipa gdje su ustase sklanjale srbe i ostale da ih neko drugi ne poubija, gdje su se izvodile pozorisne i koncertne pretstave.
Nek mu opet ide Zukorlic da gostuje
Marić je navodno iskusan novinar, navodno načitan.Tri stvari radi u svojim emisijama, zbog samih tema koje obrađuje povećava gledanost, usput kroz razne opaske, propagira srpski nacionalizam i priziva fašizam.
Zulfikarpasic jos ode kod Marica u emisiju da divani,strasno kakav smo Narod mi Bosnjaci.
Svuda nekompetentni ljudi, pa i u Savezu logoraša. Sastavili saopštenje, a nisu naveli podatke o 3200 ubijenih civila u Prijedoru, od toga broja preko 100 djece. U logoru Keraterm oko 600. Gade mi se više i bošnjački političari i tzv. intelektualci i novinari. To samo gleda kako će kupiti skupa kola, vikendicu, stan u centru, stan na moru, djeci rasnog kera itd. Neka Marića i treba što više Marića.
nema intelektualca da ga svijecom trazis
Srpskim šovinistima odgovara da se stalno priča o Srebrenici. Naši političari, tzv. intelektualci i novinarčići su tako naivno prihvatili tu igru. Jer, zločin od 3200 ubijenih civila u Prijedoru, srpski šovinisti ne mogu opravdavati vojnim razlozima. Kao, u Srebrenici pokušali proboj pa ginuli. E u Prijedoru su ubijani na kućnom pragu, preko stotinu djece je medju ubijenim. Isto tako u Višegradu, Foči, Vlasenici itd.