U agresiji na RBiH ubijeno je 33 hiljade bošnjačkih civila što je 5 puta više nego svih civila drugih nacionalnosti zajedno. "Ko nas bre zavadi...", "Amerikanci razbili Jugu" itd. Kako bih volio da Quo Vadis Aida osvoji oskar pa da ovakvi monstrumi poput Marića kmeče.
Ali nisu najveći problem ovi monstrumi, najgori su ovi u našim redovima poput Baketa koji je s*ebao tužbu za agresiju i genocid protiv Srbije ili dugogodišnjeg savjetnika svih članova predsjedništva iz SDA Fikreta Muslimovića (ptica kos) koji je u Haagu lagao i svjedočio protiv generala Armije RBiH. Da ne pričam Kojoviću i sličnima koji izjednačavaju žrtvu i agresora u ratu u BiH.
@BosnianLilium Lose glumis Bosnjaka, islamizovanog Srbina. To jednostavno nije tacno. Ukupne zrtve islamizovanih Srba su bile 64 000. Ramiz Drekovic rece kad su ga optuzivali za propast operacije jesen 94 da je pod njegovom komandom poginulo 900 vojnika, a pita se sta je sa ostalih 33 000 vojnika, sto su poginuli. Plus su sve ljude iz Srebrenice prikazali kao civile, a samo u borbama oko Srebrenice poginulo 170 vojnika VRS-a, i sigurno 1 500-2 000 muslimanskih vojnika.
Prikaži sve komentare (174)