Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
H V A L A
Sto nam nekupite jedan avion F 16 da se mozemo branit naprravice mo mi djeci skole.sta nam vrijede skole kad ce nam djecu sutra pobit cetnici.
A ti bi da djecu praviš a ostalo hoćeš na tacni posluženo, Bošnjo zavrati rukave, nisu ni Arapi glupi da odriješekesu i da bacaju pare.
Malo optimizma u vlastitoj svakodnevnici - dobro je za zdrvlja
A gdje dzamija , nemoj te se zajebavati , somo dzamije nam trebaju braco arapi . Vozdra!!!!!
mene je sramota roditelja - a prije svega djece oboljele od raka jer im nismo u mogucnosti pomoci. smjestaj roditelja i ostatka bi trebalo da je briga drzave - a ne nekog udruzenje, kojem btw svaka cast. udruzenje bi terbalo samo da pomogne - a ne da bude glavni nosilac i inicijator akcije. kod nas sve naopako. ali dajte vise da i ta kuca za roditelje zazivi .... krajnje je vrijeme.
Jedan od pet stubova islama je i davanje zekata tj. pomoć potrebitima, i to prema svojim mogućnostima. Zato se ne treba čuditi ovoj gesti, nije ovo nikakva prošnja, ljudi imaju i daju braći i sestrama.
@summerwine ..a koji po redu je stub ulaganje stotine miliona eura u fudbalske klubove? dok radnici u kataru umiru od gladi? stub demokratije jelde ;)
Najzad da i ovi daju pare za nesto korisno.
Hvala braći po vjeri!
da ne bude grade se samo dzamije
Kuwajt je zaista država koja ulaže mnogo u BiH. Neki dan je završena džamija u Tuzli čiju su izgradnju finansirali Kuwajćani. Jedina država koja mnogo ulaže a ne traži ništa uzavrat.
MI SAMO PROSIMO UOKOLO..UMJESTO DA SAMI SEBI POMOGNEMO..
pa nismo mi krivi sto smo nesposobni,takva nam genetika