Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Novinarka" se nafurala na situaciju. Histeričan glas o ugroženosti života je provokacija. Ne kažem da je policajac ispravno postupio, ali da je ona narušavala javni red i mir je očigledno pogotovo što ne znamo pravi razlog.
Znamo mi vas!Krijete se iza uniformi i fol branite drzavu.Ne ide tako!Ne mozes da zavrces ruke nekome ko snima.Kamere da se ugrade svakom policajcu na ramena( nisu skupe!, a paara imamo na pretek).Hard reset dolazi, ali ne s vana, nego iznutra.Sistem will be changed!MORATORIJ!!!
"...probaj g.Dunja negdje u EU provocirati ,ignorisati naredjenja i "sprdati" se s policijskim sluzbenicima pa ces vidjeti kako ces proci...niko nema prava sprdati se i ponizavati inace "najmeksu" i najdemokratskiju policiju u Europi,pa ni samozvana knjizevnica,samozvana akivistica za ljudska prava i samozvana novinarka..."
Pustite policiju da radi svoj posao! Nema ona pravo da intervenise za nepropisno parkirano vozilo. To sto sluzbenik nije nosio masku pravilno, se vidi na snimku da mu maska spada s nosa 2 puta. Znaci, ne moze covjek biti 100% utegnut dok hapsi nekoga
Naserem se dunja u usta..a i novinarki..PODRSKA policiji...udri bagru zapadnu..oni su nam i sjebali drustvo...
Imam osjecaj da su zene novinarke (cast izuzecima) pogotovo one koje su ovako u nekim organizacijama, frustrirane kobile koje se kriju pod plastom nekog feminizma a u sustini su nezadovoljne svojim seksualnim zivotom, tj. fali im qrca.
U jednom dijelu snimka gospođa novinarka se obraća policijskom službeniku riječima:"NE MOŽETE MI VI NAREĐIVATI!!! “ Da li to znači da novinari pozivaju na neposlušnost snagama javnog reda i mira?!? Da li je to poruka koju treba javnost da primi i prihvati?!? Ako se već u ovom slučaju potencira novinarska profesija, i ovaj slučaj se veže kao slučaj između policajca i novinara, onda ja to tako vidim!
Ebem ti i zemlju i grad gdje sam se rodio. Fujjj. Ako organiziraju proteste podrske ovoj kvazi aktivistici ja prvi idem na proteste podrske MUP-ovim policajcima...
Calm down KAREN!!!
Policajac j svakom trenutku treba da zadrzi hladnu glavu.. Situacija nije bila za koristenje nasilja nad zenom... Hiljade migranta hkda sa nozevima i pajserima.. Da sad nesto bajagi red zavode...zavodili bi ga medju njima.. Jednostavno ga je nazivcirala i ponasao se nasilnicki
Nervira i mene svasta nesto, to ne zmaci da imam pravo se ponasat ko kabadahija
U zakonu je propisano kad sluzbeno lice moze koristiti silu.. Ako vam je do krsenja zakona.. Krsite ga na migrantima
Čuj ove SDA pudlice DF što se javlja. Pa vaši vlasnici SDA 25g stvaraju ovu nesposobnu gamad od policije. Novoj vlasti će trebati godine da dekontaminira policiju od ovih smradova.
mora da si mamu pitala za savjet ,de se bona pusti u promet i olakšaj i nama i sebi
Tražim da se istraži svako hapšenje!!!! Od sad da samo istražujemo hapšenja!!!!! Nema više hapšenja bez istraživanja!!!!
Jel joj ovo prvi ili 15 susret sa policijom ? Ako joj se ponavlja jel iko razmišljao da je ona malo sklona problemima ? https://www.tacno.net/tag/nidzara-ahmetasevic/
Neka te Dunja , pusti policiju da radi svoj posao.. zamisli da je pred tobom stajala i provokativno tebe snimala, nabila bi je nogom u guzicu..
Sta znaci provokativno snimala? Skidala se gola?
Obavezno misljenje medicine rada povodom ogromnne kolicine zvuka iz glasnih zica doticne.Ovi decibeli zaista iritiraju i slusalac u ovom slucaju policajac je ugrozen 100%.Ne dao bog vaku jednu u kuci.Hahaha
Što se starka uzbudila, spuco je klimaks, zamislite da svi ljudi ovako vrište po cesti
Nidzara *aktivistkinja* sigurno drzi u sobi na zidu neki Ex-Yu poster, i žali za zlatnim danima kada se moglo spavati na klupi. A zaželiš li se i nekadašnjeg najnižeg milicionera koji bi rješio tvoj slučaj u 2 minute...