Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Ajmo sad vadite ovu državu iz govana ili ćete odjebat u skokovima ko crvena bagra.
Tek sad vidim da je Dodik i njegova stranka pravi Seronja koji razara ovu državu......Naprijed BIH
Treba javno izači pred političare i reči da nas ne Je-bu,nego da počnu radit,nek nas ne pate više.....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
samo nek nema SNSD, možda se nešto i postigne
Ja pored svoje drzave moram seliti u drugu jos se udaram nogom u guzicu... ostavljajuci malo dijete od 3 mjeseca i zenu ovdje... potpuno same..... bas vam hvala na tome.... A to nije nista kako nas narod zivi!! Zato radite i uradite nesto za ove napacene ljude!!! Sretno sa ovim ugovorom!
SAMO NAPRIJED DOSTA VISE DODIKA I LAGUMDZIJE
A sta ce Zlatko i kompanija?
najbolja moguca koalicija..... hebo vise zlogumdziju i dodrka.... dva najveca zla u poslijeratnoj nam domovini...
Sodoma...opet jedes govanca.... haahaha... hajd sine na spavanje.... hahahah
Hah,vidi klempe pendavog maloumnog,za kojeg Bosnje glasaju a pojma nemaju zasto,pa je pljuvo SDP zbog koalicije sa SDA 2 godine,a sada se ponasa istoi kao oni,pa prekovara danas sa Cicom Bjselicom,jatakom ratnih zlocinaca iz manjeg entiteta,i fol ce patuljak narandzasti da natjera sada vec "vecinsku" SDA da pocnu da rade protiv sebe,i svoga kriminala.Pa odveli su SDP u corsokak a bili su 2 stranka po snazi,sta ce tek ovom maloumniku da urade kao vodeca stranka ovoga puta.Ee majmune ograniceni,kopiras LAgumdziju gdje stignes.
SDS za BIH..
Dobro zamišljeno od Željka i Bakira, samo će biti gutavo dovršiti. Evropa je od BiH političara tražila potpise i evo potpisuju se. Posljednji momenat je da se osam godina blokade prekine.
jogy24 ti nisi normalan frajer. Previse gledas filmove iz naucne fantastike. Cuj Zeljko drzo blokadu. Pojasni nam malo to ako nije problem. Mozda se i tebi razbistri slika kad budes citao.
Odlučno u promjene fotelja - DF!
cirkus se nastavlja..
Drago mi je sto su se udruzili,odjebite snsd i hdz, dvije stranke koje mrze drzavu u kojoj zive,stoka!!
Narod je izabrao stranke i oni sad treba da preuzmu vlast. Niko ne može sam i koalicije su neminovne. Ko je kriv Dodiku i Fahri što sad sjede na klupi za rezervne igrače, a Zlatko okačio fotelju o klin, shvatam frustracije njihovih pristalica.
zeljko, pose*em ti se na principe... sda u koaliciji sa sds-om, vidi nacionalista kako jedi druge stite
A sta dobija BiH sa ovim???Dobija QURAC i nista vise...Bio Dodik ili opozicija,isto je to!!!
Isti qurac samo malo,drugacije upakovan!!!
Ko je babo!?
Pitaj mamu bona...
Nisi ti to bolan skonto'...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)