Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zaista lijepa vijest. Jos jedan korak naprijed prema necemu sto se zove ozbiljna drzava. Samo nazalost, kod nas ide jedan naprijed a tri-cetiri nazad...
Da je se SDP-a pitalo nebi ovo nikad postigli jer to nine bilo dio sporazuma Dodik - Lagumdžija
Čestitanje do neba za mukotrpne i dugogodišnje napore, poslije decenijskih opstrukcija susjeda i "domaćih lobista" koji su imali interes da se novac od preleta avijacije, umjesto u BiH, sliva u državne kase Srbije i Hrvatske.
Dodatnih 15mil eura sljedece godine za vodece stranke i ustoličene lopove. A bijeda ce ostat bijeda i dalje.
Kakav dobitak za Bh POLITIČARE SADA UMJESTO VUČIĆU I MILOVANOVIĆU 15 MILIONA U NJIHOVE DŽEPOVE !
Hahaa, počeli kontrolu pred izbore! :)))))
Suverenitet koji ima na zemlji proširit će se i na nebo. laži laži laži me
Ako imate kontrolu nad BiH nebom, onda zabranite let onih aviona što nas svakodnevno zaprašuju i truju! Tek kada to uradite vjerovat ću vam da kontrolišete naše nebo.
ako se sad neko zakuca u Momu i Uzeira, nemojte opet reci da su dzihatlije krivi ...
Surova laž visokopozicioniranog niskosortnog šegrta Izetbegovićevog političkog kopiljana, Zlatka Lagumdžije, ogrnuta poluistinama.
Ako bog da na sledecim izborima radi se asfalt iznad bosne na nasem nebu to je cvrsto obecanje nasih politicara kazu do kraja 2016 ce bit gotov ceka se samo donacija
Ko li su kontrolori...da nije nije niksic zaposlio jos kojeg svog brata :-)
Ja ovu vijest čitam po ne znam koji put i to već odavno.
Sad ce pomalo i s neba kapati
Bravo Damire! Ko zna zna.
kojim avionima da presrecemo ili obaramo uljeze ?!
u pitanju je kontrola civilnog komercijalnog letenja, ne govori se o protivvazdusnoj odbrani...
u pitanju je predizborna prica drug moj .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj da cujem i nesto lijepo konacno! Svaka cast!
pred izbore sve nam ide , sve nam cvjeta, sve blista, sve se cakli, sve je po PS-u, a šta ce mo za ostalih 22 mjeseca kada nema izbora, pokupiti se u čahure, kao larve , pa ko preživi pričaće.
Pushite kitu SDP-ovci i klix.sdp.ba