Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem po kojem pravnom principu drzava Srbija moze voditi proces protiv covjeka koji nije njen drzavljanin za neke stvari koje se nisu desile gradjanima Srbije i na teritoriji druge drzave!!! To bilo kao sudjenje nekom Svedjaninu u Norveskoj jer je navodno obio trafiku u svojoj Svedskoj!?! Nidje veze!
Muslimanski Narod nece nestati
Milion puta sam pogledao taj video i svaki put se naježim http://www.youtube.com/watch?v=YoRTaw9dOUY
Poslije prava na život, pravo na slobodu je najvažnije pravo. Šta Srbija ima sa ovim slučajem. Ovo mora da se uredi između država, ako svako svakoga prijavljuje i čovjek provede mjesece u pritvoru čekajući suđenje.... gdje smo onda....
Vi pravite vijest i gdje je nema. Pocelo sudjenje jednom covjeku koji se vjerovatno brani s slobode i kojeg ce sud da najvjerovatnije razrijesi svih optuzbi.. Gdje je vijest ovdje?
Smrtna kazna
kako ste vi srbi i cetnici pogan narod, pa to nema nigdje na svijetu. Prvo ste htjeli "veliku srbiju", time ste izvrsili agresiju na Bosnu i Hercegovinu, izvrsili GENOCID, nakon toga ste popusili u borbi sa Armijom RBiH, kod Banja Luke, da nije bilo NATO-a koji je rekao stani Armiji RBiH, imali bi govno, a imate ga i danas koji se zove republika sumska. Ja ZIVIM za taj dan, a on ce doci SIGURNO, kada ce se odcijepiti VOJVODINA I SANDZAK,kao i Crna Gora sto je se odcijepila, jer ti ljudi ne zele da zive sa stetocinom i pogani kao ste vi Srbi, a nakon svega toga ostati ce vam samo "beogradski pasaluk", kojeg nece sljivit nitko i biti ce te za sviju nas BOLESNICI i INCESTNE PSIHOPATE !!!!!
Ti ces sigurno profitirati od toga da se Vojvodina i Sandzak odcijepe jelde haahahhaha koja si ti budaletina u pm...pa prije bi zivio u Beogradu Gradu Drzavi kao Hongkong sto je nego s tobom kretenu napaceni
imal kaka dova da kakav meteorit pogodi skupštinu srbije?
Vojvodina se nece odcepiti jer je to nemoguce, tamo zivi oko 85 posto Srba a sto se tice Sandzaka on nema nikakve Sanse ima ih manje od 100 hiljada. Republika Srpska ima sve predispozicije da se jednog dana odcepi ima cak vecu autonomiju nego Skoti ili Katalonci. MI Mozemo bez Sarajeva . BiH nema buducost samo se dizu krediti a VI Balije ste totalno smijesni ne znate sta ste po nacionalnosti , kome pripadate niko Vas ne voli u regionu nemate prijatelja.
Tamburalo momce uz tamburu,,,,ja budale !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)