Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno!!!
Ovaj trener obecava cv dobar haj sad zasuci rukave i mrš na posao!!🇧🇦🇧🇦🇧🇦
bazU cega
Gdje su vakcine? Trebamo se plašiti za budućnost!
De vidi ima li išta dobro za prebaciti u HR... Vazda je BIH bila dobra baza, upravu si Ivica..
Sretnoo
Digo tri prsta a vataHr pa hoce li ikad u ijednom sportu u BiH biti trener Bosnjak ili nam je samo nafaka da strasno navijamo ....
Ti da pratis sport ti bi vec znao da nam je selektor rukometne reprezentacije bio Bosnjak evo 4 5 godina ali kao da je to bitno ! Ustvari bitno je tebi nacionalisti koji trolujes svojim komentarima po clancima na klixu a veze sa sportom nemas. Rukometna reprezentacija je jedna od najuspjesnijih u kojoj igraju i Bosnjaci i hrvati i srbi u konacnici BOSANCIII !!! i to je najslozenija reprezentacija iz citave BiH gdje svi igraju kao JEDAN !
Mogu li i Hercegovci tu igrat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim te bez baraza
Dosta vise dikrimonizacije moze li nekad biti Bosnjak trener u bilo kojem sportu za BiH reprezentaciju. .
Bolje bi bilo da je Bošnjak selektor
A što je Bilal, bošnjak, ili srbin, možda hrvat
“ Obrvan nam je rekao da bi se početkom naredne sedmice...” Molim vas zovite ga Ivica, ne mogu da shvatim tekst ozbiljno.