Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je tvojoj ekipi pokazan crveni, a nikad nebi za ovakvu situaciju, bunio bi se ti odmah.
Hinjski odgovor celnika hinjskog kluba, nista novo.
Mrs
Atalanta i da je ostala sa svim igracima nebi nista napravila a to se pokazalo u prvih 17 minuta Real je imao posjed lopte . Ima sljedeca utakmica ako su toliko dobra ekipa 1: 0 je smejesan rezultat za dobru ekipu . Ali problem je u tome sto ce u Madridu dobiti jos 2 komada i opet ce biti eh sudija . Da je lako sudije kupovati nebi se kupovali igraci ka o sto su CRonaldo Messi Itd vec bi se sudije kupovale
Ako je ovo izjavii onda je pravi, al bas ono pravi laf! Mrsh!
Oduvijek al oduvijek Real ima pomoc sudaca kao nijedan drugi klub i u spanskom prvenstvu i u Evropi
Covjek ovo uopce nije izjavio. Vi novinari ste teski lazovi, ne znate sta drugo da pisete pa izmisljate. Sta je sporno? Zadnji igrac, kontakt postojao, 100% sansa za gol. Crveni karton cist.
Po pravilu je i Casemiro trebao dobiti drugi žuti zbog simuliranja pa što nije? Zato što za Real ne važe pravila jel tako?
Ma nije ni crveni problem, nego start Nacha sa dvije noge a vec je imao zuti. Atalanta je sinoc pokradena
Naravno da je sudija tu da procijeni, ali kako vecinom procijene u korist reala?
Veca bi vijest bila da sudija nije za Real
Svi znamo kako se Realu sudi zadnjih 10 godin i u Ligi Prvaka i u Primeri tako da je suvišno bilo šta reći na to. Ljigav klub
Ma šta će reći drugo Vardriđanin...
treneri i igrači kada izgube: sudija pravi grešku katastrofa bla bla bla. a kada pobjede: sudija je tu da sudi 😂😂😂
plačite hejteri Real je najveći