Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAR nije reagirao znaci da je sudija imao pravo jer je garo bio u gol sansi a onaj ga je namjerno faulirao. To je to
mrzi svatko Real jer je najveći
Zna i Kunto i Panto da se namjestaju utakmice pogotovo pod pokroviteljstvom UEFE. Zato se ne cudite rezultatu. Sve namjesteno.
Onda ne gledaj LP i kraj tvojim mukama tj. Zavisti hahahah
Ja ne mogu da vrjerujem da su ljudi oko ovoga digli hajku, isto ko da je mendy simuliro pa ovaj dobio crveni. Halo ba, kao prvo faul namjeran i jako oštar, kao drugo igrač ide sam prema golu i ovaj ga u tome sprječava direktnim faulom. Mogao je sudija dati i žuti uzimajući u obzir da je bio početak utakmice i prvi faul za tog igrača, ali prema pravilima poptuno opravdan crveni, nemojte se blamirati.
Nije ostar za crveni. I nije bio zadnji igrac. Ne blamiraj se ziv bio.
Halo ba, prema pravilima je Casemiro trebao dobiti drugi žuti zbog simuliranja penala ali dobija usmenu opomenu? Zašto? Jer za Real ne važe pravila?
Pet ili deset minuta ranije prije incidenta i crvenog kartona koji je pokazan Freuleru, start golmana Atalante, Gollinia na Viníciusa, je bio za crveni karton ali nije bio pokazan.
Zašto Casemiro nije dobio drugi žuti zbog simuliranja , a Real poslije toga zabije gol? Real je uvijek bio smrdljiv klub koji ima pomoć sudija, UEFAe, i FIFAe. Tako je već zadnjih 20 godina od kako ja pratim fudbal. Najodvratniji klub na svijetu
Kad ne igra Real, igra sudija. Sa njima uvijek ista prica
#3entitet hajde malo se sagni, i obidji svog dr. za terapiju, ako ti oni dozvole da tipkas koment po klixu, dozvoljavamo ti i mi svi iz "23%" drzave, a ustvari je to bar nekih 79,99%, ali hajd da ti ne proradi terapija, prvo obavi razgovor pa se javi, ljubi kadra?? 🤧🤧🤧
ma nebitno jel Atalanta išta uradila i jel Real vodio 3-0 ili gubio, mislim da imaju striktna pravila da ako je fauliran igrač koji je sam išao prema golmanu da je to direktni crveni.. isti je repka dobila na Grbavici, bez obzira što je faul bio eto samo mali kontakt.. pravila su pravila...jbg
Real je uvijek bio smrdljiv klub koji ima pomoć sudija, UEFAe, i FIFAe. Tako je već zadnjih 20 godina od kako ja pratim fudbal. Najodvratniji klub na svijetu
nije bio zadnji igrac, niie faul sa ledja, niie imao otvoren šut. plus popya na lijevoi nozi a on desnjak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
realno atalanta nista nije uradila ni za 18 minuta igre dok su imali svih 11 igraca, posle toga bunker igraju, ove ekipe me nerviraju sto se samo na sudije izvlace, napravi 10 sansi, suteva u okvir gola i neces imati potrebe pricat o sudijama.
A šta je Real uradio do 18e minute dok nisu dobili igrača više? A Atalanta nikad ne igra bunker i nadigravaju se sa svima. Protiv reala je bila drugačija situacija jer su igrali sa 10 igrača gotov čitav meč. Ajd neka Real protiv Bayerna ostane sa 10 igrača pa neka naprave 10 šansi na utakmici... da vidimo onda ko će biti u poređenom položaju.. lako je protiv Atalante..