Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno, 13 bodova prosuti i sudije kriviti...
Poruka Bakira Hordama Zla: - Ne mogu vas sve uhljebiti. Ne mogu...A i vi slabo ste aktivni po medijima, više botova ima Konaković... Ha ja...
Slažem se veliki broj bodova se prosuo igra nije ni približno sto treba biti. Ali ovi sa vrha su realno jedva docekali, da se Borac gura.. Sami krivi to stoji, ali da ima sudijski greski ima i to poofino... Ali izdrzacemo Abd i uzeti titulu.. Idemo do kraja po duplu FKS ⚪🔴
Pa nije sudija zabio golčinu Sarailabadu u 42. minutu nego igrač Tuzla City-ja. Igrač Sarailabada je isključen u drugom poluvremenu. Budimo realni. Samo navijači Sarailabada mogu 8 komada u bulju od Atalante, 2 komada od Borca i gubitak 13 bodova prednosti da pravdaju sudijskim greškama. Drugim ekipama se takve stvari ne bi desile pa sve sudije da počnu da šutiraju na njihov gol.
Tako je momci, vrijeme je da im neko skreše u njihove nesposobne njuške. Sva buka oko suđenja je skretanje pažnje sa užasnih odluka o prodaji najboljih igrača i dovođenju poluigrača. Neki su "procijenili" da se titula može osvojiti sa ovim igračima. Pokušavaju i da svale krivicu na Marinovića., samo da bi skrenuli pažnju sa sebe.
Marinović odrađuje svoj posao otjerati pod hitno. Gdje su momci iz akademije
Ko još prati ovaj cirkus od namještene lige
U nasoj zemlji navijaci sebi previse za pravo daju, Sarajevo dvije godine uzastopno prvak, ovu godinu realne izglede imaju da budu ponovo prvaci, a ovi neka saopštenja izdaju. Polahko niste Bayern.
Prospes bodove i neko kriv ovo nema nigdje Koja licemjernost i bahatost
Pa i Ronaldu nisu priznali gol u Beogradu pa šta greske se desavaju ali 13 bodova prosuti
Sve uredu vidimo sa sudijama i Vicom sts se desava tako je kako je al onolike bodove prosut znaci za linča fujjjj strasno ....Vidicemo a igraci nek dobro zapitaju i trener BICE SVEGA
Ono. Zakaricu se treba krvi napit....cccc.
Ako je nešto namješteno, onda je Zakarić onu golčinu namjestio itekako.
BRAVO!!!
F.K. Pogancer
Tako je.
Najveća greška je pustiti 2 igrača koji su 80% utakmica odlučili svojom individualnošću i ne dovesti adekvatnu zamjenu. U ozbiljnim klubovima ili se dovedu adekvatne zamjene iz vani ili se konkurent oslabi tako što mu se uzmu najbolji igrači. U ovoj našoj situaciji to je bio Ziljkić. Mi ništa od toga nismo uradili. Realno i koliko mi volili Marinovića, nije dorastao da sastavi ekipu kako treba. Motivacijski faktor 0 poena. Dosta je više ove politike 1 koraka naprijed, 2 nazad.
Horde sve ih podavite ako titulu izgube neka se sele iz Sarajeva.
Šta možeš svome sinu da ostaviš? Ostaviš mu kuću?Šta ako dođu neki novi partizani, kao '45., pa ti sina izbace na ulicu i uzmu kuću? Jedino da budeš srećan ako ga nisu ubili na kućnom pragu. Da mu ostaviš pare? A šta ako počne da se drogira? To je kao da benzinom gasiš vatru. Narkoman bolje da nema pare, nego da ih ima.
Svom sinu možeš ostaviti samo ono što je Sveti Sava ostavio Srbima - školu. Nema veze šta se trenutno dešava, da li je super ili loše, škola je važna i temelj funkcionisanja naredne generacije - to je fabrika koja proizvodi ljude. A FK Sarailabad je ugasio školu fudbala = SDA talliban ga puši duplo. Prvo Borac uzima titulu, a drugo nema čemu da se nada u budućnosti osim Sakibu Softiću - mnogo priča, najava, obećanja, zakletvi i velikih reči, a rezultata bez.
Hahahahahhahajajahja čuj ostavio vam školu sveti Sava...pa sto ne idete onda u nju hahahahahjajaj e čuj ostavio im školu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Burekari placu za +13. Borac osvaja kukuruz ligu. Poyy