Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako nesto treba da se desi u nasem savezu.
nema njima spasa
Reko ja davno, kad je dosao Kolasinac, da se Arsenal lupa nogom u guzicu sto su ga se rijesili.
Hajde Lendricu povedi ih
Nema tu pomoći. Kasno je sad, kasno a sve ,...
Pa dobro su skontali da ga treba smijeniti, dobio jednu utakmicu u 30 meceva.
da se taj pan usudi kritizirati trenera, ko mu je u Arsenalu bio kriv sto je panj? A i ostali igraci schalkea su mi smijesni, to im je vec bio cetvrti trener ove godine, nije trener kriv nego su oni teski panjevi koji zasluzeno ispadaju. Njima ni Guardiola ni Klopp nebi pomogli.
Ne pomaze Schalkeu vise ni da krenu kupovat utakmice.
Ispadaju sigurno
Otkad je dosao Kolasinac, Schalke ne prima golove.
Ne može ih ni Gandalf Sivi spasiti..
gandalf bijeli bi maksimalno mogao navuci playoff utakmicu za opstanak sa trecim iz cvajte
nema njima spasa
ovi su vec u cvajti ostatak sezone igraju revijalno
Pa dobro realno imaju ekipu za ostanak u ligi I ovaj trener u 2 mjeseca nije uradio gotovo nista Tako me cudi da je trebala pobuna da se smijeni Al eto Lose vodstvo prodaja ili odlazak igraca za Đ je dovelo do ovog I sad ako ispadnu nece se zadugo vratit u 1 ligu Sudbina ce im bit kao HSV koji vec dugo muci muku sa povratkom