Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju konkurenciju ove sezone,a i kada “zapne” suci su tu da odrade posao u njihovu korist
Sad će biti eventualno namještena dupla kruna ili podjela borac prvak, zrinjski osvajač kupa ali iduće sezone borac će biti nigdje kad se ogole sve laži, petljavine i kada se otjeraju ovi gmazovi iz saveza!
Neka slave, ako Bog da, duplu titulu države Republike Bosne i Hercegovine, koju ne priznaju. Nek’ im, ako Bog da, bi”ude i Evropa uspješna. Jedna si Jedina!
Sve nastimano, u finalu Borac i Sloga. Borac osvaja kup, al Sloga ide u Evropu. Zrinski će izgubit od Sloge na svom stadionu jer je u prošlom kolu Borac pustio Zrinski😉
❤️💙🤍
To je realnost statistika je nepobitna ..realno ove godine izlazi borac Zrinjski i Velež koji je puno bolji od zelje i Sarajeva
29 jul 2023 najava lige - Novi predsjednik FK Borac Milan Tegeltija krajem prošle godine najavio je osvajanje titule prvaka BiH u ovoj sezoni i vidjet ćemo da li te najave imaju ikakvog smisla.
TEGELTIJA JE REKAO DUPLA KRUNA
Kup je i BH nogometna liga je zanimljiva ko Liga Uzbekistana. Ja neznam ko to prati više.
Opet sudije... Ratko.M.
Realno daleko najjače ekipe Borac i Zrinjski nema šta ! Manijak
Lizete se sa njima malo
Ne masi novinama ispasce ti Zeljo
GICINA VOJSKA NESPORTISTA
zašto nisam iznenađen