Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je moguce al bicemo realni i spremni na poraz
Od lica na domaćim utakmicama, mogu pokazati samo lice koje su pokazali protiv GOŠK-a na Grbavici.
Od svih klubova koje nismo dobili mi idemo da najjaci tim u ligi dobijemo e nije malo
Bilo je najava pobjeda i za Citluk i za Ugljevik a evo i za Mostar. Dok su u timu Haracic, Galic i Drljo, Željo igra sa tri igraca manje. Ne mora se zeljena formacija igrati po svaku cijenu, pogotovo ako nema kvaliteta da se zamjene povrjedjeni igraci.O Marinu je suvisno govoriti. Nakon 2 gola pitarima jedan je odmah anulirao u Ugljeviku kad im je pomogao izvodjenje auta na brzinu. Anuliranje drugog gola pitarima ocekujemo u Mostaru.
Igraj sa 5 štopera kao protiv Zvijezde i Mekica ubaci tek je počeo hodati
Kupljena utakmica. Zeljo dobija.
Uzima zeljo sutra, zapamtite sta sam rekao ;)
5:0 poluvrijeme, ja 5 kola Željinih ne vidim boda.
Jedino da vidis sa igracima hocel im se igrati?
Haj mrs!
sve osim (ivica) pobjede je poraz. Željezničar ale ⚫️🔵⚪️
Sve je moguce ti si u pravu kad nam je liga odron zivi ,sve je tako ljepo ustimano da vidimo ko igra kup u polu finalu i finalu i da nas nema na mapi?? a vama je vjerovatno stimaljka da ispadnete da mi nebi bili vise jaki kao grad sa dva kluba koja su najaca u BiH
Gdje je sad izjava: “Niko nije bolji dok ne dokaze to na terenu” ?
Kući ste ih trebali marnut bili su zreli za 3 komada..A tamo vam je hatma dova realno