Trener Željezničara
71

Akrapović pred gostovanje u Mostaru: Sve je moguće, pa zašto ne i pobjeda nad Zrinjskim

E. B.
Bruno Akrapović (Foto: Screenshot)
Bruno Akrapović (Foto: Screenshot)
Nogometaši Željezničara će sutra u 23. kolu Wwin lige BiH gostovati kod Zrinjskog, a predstojeću utakmicu za Plave je najavio trener Bruno Akrapović.

Uoči puta za Blagaj gdje će ekipa boraviti do sutrašnje utakmice sa Zrinjskim Akrapović je dao izjavu za klupsku Youtube stranicu.

"Moja očekivanja pred utakmicu su, kao i uvijek, pozitivna. Imali smo u ekipi mnogo razgovora ove sedmice, gdje smo analizirali razloge loše igre u prošloj utakmici i mislim da su igraču shvatili o čemu se radi. Mislim da će taj efekat price i zdravog razuma donijeti rezultata i da ćemo pokazati dobro lice protiv Zrinjskog", kazao je Akrapović.

[TWITTER]https://www.youtube.com/watch?v=qZMTYw337lE[/TWITTER]

Akrapović je nahvalio Zrinjski, ali i najavio pohod na tri boda u Mostaru.

"Oni imaju kvaliteta na svim pozicijama, ali mi moramo pokazati lice kakvo imamo na domaćim utakmicama. Samo pozitivno gledamo naprijed i to želim igračima 'usaditi' u glavu, da vjeruju da je sve moguće, pa zašto ne i pobjeda nad Zrinjskim", poručio je trener Željezničara koji sutra ima čitavu ekipu na raspolaganju osim Josepha Amoaha i Bismarka Charlesa čiji nastupi su pod znakom pitanja.

Susret Zrinjski - Željezničar se igra sutra od 16 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom, a na centru u Mostaru će biti Darko Gedžić iz Brčkog.