Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijavljujem se
Uzmes olovku,napucas crtez malo grafike i dobijes nagradu.Eto vec u limburgu mjesecu iz olovke i papira u gotov projekat,ovi nasi bi i prije kad bi dodali jos samo 18 pfeninga akciza na gorivo.15 pfeniga bi islo na autoput,3 pfeninga na kontinent i to je to.Ko nevjeruje nek pita Terzica.
@aidam Nije to prika, "malo nacrtaš". Uz sve ovo ide projektna dokumentacija i obrazloženje kako šta i po kojim principima funkcionira. Nije ti ovo likovno.
prijatan oku i ekoloski... Sve cestitke autoru... zbilja izgleda futurusticno 😊
da nije sanel slucajno dernecio za vikend na ovom