Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek sa zapada zauzet borbom za komad hljeba u brutalnom kapitalizmu odahne citajuci kontraobavjestajene informacije zapadnih medija o toboze spijuniranju ljudi. Ima li reklama na fejsu? Kupuje li se sta?
Mi bili prije 5 mjeseci u kini i niko nam nije trazio mobitele.
Poznato je da Kina provodi intenzivan nadzor nad muslimanskim etničkim manjinama koje žive na području Xinjianga.  Trudim se, ali ne vidim poveznicu ovog pasusa sa temom članka, sa nadzorom turista preko telefonske aplikacije.
dao bi im krc otkljucan telefon
Kina je napravila ekonomski boom kad su Americki biznismeni prebacili kompanije prije 15-20 godina zbog jeftine rane snage. Do tad su proizvodili iskljucivo igracke i los kvalitet robe. Sad moderni Yao Ming vozi auto unjesto bicikla a nije vise tako ni jeftin. Usput se malo i umislio, medzutim ti isti sto su ga uzdigli lako ga mogu i spustiti. Demokracija Kine je ravna "0" i cine teror nad Ujgur manjinom.
Ne daj Bože ako kinu nezaustave u nastojanju da pistane imperija. Pa oni će nam i u kakicu zavirivati.
@500gMijenjanjaDNA to sto mislis i jeste cilj. Od kine se pravi protivnik a zapadna civilizacija ostri koplje i uzda se u takve naivne ljude koji vjeruju u sve sto procitaju.
Pa nisu Kinezi levati,svaka jaka zemlja nadzire turiste