Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huawei mama telekomunikacijske opreme i uredjaja koje su SAD (Apple) i njihova kolonija EU od straha preuzimanja svjetskog trzista kvalitetnijim, jeftinijim i naprednijim uredjajima i opremom izbacili iz igre velikih igraca barem na ovom zapadnom trzistu. Da sankcije koje su uvedene slucajno nisu tu iPhone i Samsung bi gledali u ledja ovom proizvodjacu zasigurno.
Kina je u 24. vijeku za ostatak svijeta.
A mi još ovce za Šišanje i nek je redovna makar bila 600km
Jah
U BH telekomu cijena pretplate bi bila 1 mil.KM za mjesec dana 🙃😂
Gdje je Kina a gdje smo mi
ovo smece danasnje od filmo ne vrijedi ni slati
inicijali novinara G.P.T.
Kod nas ti treba za obični video od 5 min. upload cijelu noć.
Tad si na BH Telecomu tako ti je 🤣
Svi kontaju wow, superbrz internet..jedini razlog zasto uvode brzi internet je zbog robotike, AI, spijuniranja i kontrole svojih gradjana..a mozda i za vojne svrhe.
logicno
Ponosni 10 megabita.
Žao mi je što Huawei 60 nema na našem tržištu. Strašan telefon a sad nije teško instalirati i google play services.
a sto ti je zao? jel ti to tetak tamo radi?