Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan otac ovog fotografa je bio direktor tog hotela i kao direktor je finansijski unistio hotel pa su onda Dzafici kupili i hotel i restorane. Otuda ta mrznja izmedju porodice ovog fotografa i Dzafica
Zar prema vlasnicima hotela treba drugi povod za mržnju pored ovog sta su uradili ovoj djevojčici ?
Moj Dzino kad vec pricas o postenju tvoj otac je bio direktor tog istog hotela koji se tad zvao "Cvrsnica", cijela Jablanica zna sta je radio. Koliko je samo novca prisvojio sebi i kakav je odnos imao prema radnicima. Cijelu svoju uzu familiju je uhljebio, a i tebe je zaposlio u Energopetrolu pa si to napustio jer ti je malo bilo. Ipak se vise dobije iz budzeta.
100%
Sve tačno napisano samo si zaboravio napisati da je njegov otac mislio da je taj hotel njegovo privatno vlasništvo međutim Džafići su kupili Čvrsnicu i dan danas duguju novac pa jedan od restorana u Jablanici otplaćiva dug Džafićima. Mislim da se radi o restoranu Maksumić
Koliko puta je zensko vrijedalo da bi je covnek izlomio da ne ustane pa treba vidjeti i za ovaj slucaj...citao sam da su je ljudi molili da izade a ona je vjerovatno divljala .. ako je iz cista mira izmarisao onda zatvor barem 15 godina i osteta samo takva..
I...? Za par Dana ovo ce se zaboraviti,kreten ce biti prekrsajno kaznjen sa 500-600km,platice pola u Roku od 8 dana i to je to.Radnici ce nastaviti da rade,sute i "gledaju svoja posla",a nece me iznenaditi da ova djevojka bude prokazana i da bude price tipa "ko zna sta je tu bilo" itd.Prosto receno,ovo drustvo je otislo u 100 pm.
Imate li vi ijednu vijest da je niste skinuli sa tudjih drustvenih mreza? Ovo sto radite je sramota!#stopnasiljunadzenama
Zapaliti ovaj objekat, a nasilnika u zatvor 5 god, bez pomilovanja... Onda bi se svi drugi potencijalni bahati kreteni pitali, je li pametno biti sileđija..
Ja al Mi se palimo sad na ovaj sistem, Da je muskarac opet muskarcina, kojem zensko ne smije da prigovori, nego da cuti i da se zavije! Jala .urac i ostali! Zar mislite da je ovo slucajno?!
Jel moguće da se prenosi objava nekog fotografa ?
Sistem ako dozvoli da ovo prodje nekažnjeno otvorili ste Pandorinu kutiju