Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ima iko normalan da gleda ovog nacionalističkog idiota.
Kruna mi se čini finom djevojkom. Više puta u emisijama ove budale koluta očima na izjavama budalastih gostiju u Srbiji. Tom Srbijom vladaju idioti, manijaci i psihopate.
Njega gleda 90% Srbije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpska posla, sve go retard
Sta fali, svi vole suknjice
90% manijaka, mislim da je to potcjenjen podatak. 115% bi bilo tačnije.
Meni je samo želja da naprave sistem da ne moram dijeliti isti životni prostor sa kretenima, ali neka vrsta utopijske fragmentirane svjetske države, čekam bolje vrijeme jer ovakve države su mi fuj
Šteta za Srbiju koja je bila hegemonija u x-YuGi. Raspad sistema najavili su sam Josip Broz kad je rekao da ne smijemo dozvoliti da rovare stranci, najavili su EKV-ovci ("u prošlim danima osvojili smo ponos, u prošlim danima izgubili smo sve"). Milorad Ekmwčić i Zabranjeno Pušenje su najavljivali "novo proljeće" u Kanjonu Drine. Možda griješim ako kažem da je stari sistem imao bolju borbu protiv šunda, ali izgleda da je kapitalizam svakome ponudio šta želi.
Bolesnik !
kruna kobila ko i on sto je konj
kruna kobila ko i on sto je konj
Kruna Una Na a
truju narod i profitiraju na ljudskim slabostima... kao i onaj nestorovic kojeg nazalost i kod nas slusaju mnogi...
Ahh to ti je srbija!
maric je tesko demonizovan, sve dok ne bude vidio da postoje ozbiljne posljedice za svoj degenerluk, nece doci tobe, ovako kako je u srbiji, obican narod mu daje paznju i samim tim dize rejting samoj emisiji sta god radio, pozitivna pozornost i negativna je jos uvijek pozornost koja ide njemu u profit, znaci il prestat gledat smaraca il ce ovako nastavit, al kad je obicnom srbijancu u glavi trahana i u dusi septicka jama (i kod nas ga gledaju da se razumijemo) nece on prestat ovako se bahatit
stari koplexas
Mariću pričam jaaa Okeej
Opsesija Srbijom i Srbima
Očito nije samo bolesni nacionalista...