Dobio kritike
137

Srbijanski voditelj svojoj 21-godišnjoj kolegici rekao da u emisiji podigne suknju: "To traže manijaci"

I. S.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Kontroverzni srbijanski voditelj Milomir Marić je svojoj 21-godišnjoj kolegici Kruni Uni Mitrović rekao da podigne suknju dok je vodila Jutarnji program te dobio brojne kritike.

"Ovu emisiju gledaju pametni, pošteni ljudi, ali gledaju i oni malo poremećeni. Evo poruke koje dobijamo od jutros, nećete vjerovati. Puna je Srbija raznih manijaka. Nemoj da se ljutiš, ti si dijete, ali šta razni ljudi razmišljaju, šta bi priželjkivali... Kaže: 'Šta Kruna nosi ispod suknje?' Evo, to traže razni manijaci", naveo je Marić.

"Da ih naučim šta se nosi ispod suknje?", upitala ga je Kruna, a Marić joj je rekao da to uradi.

"Ako je na zahtjev gledalaca, šta ću. Za razliku od nekih, ja zaista nemam šta da krijem", odgovorila je djevojka i podignula suknju ispod koje je nosila šorc.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

"Ti ništa ne kriješ. Nosi pantalone", dodao je Marić, a ona je zaztim navela: " Jeste stvarno mislili da se ispod ove suknje krije nešto što vi do sad niste vidjeli? S druge strane, da li znate na kojem ste kanalu? Ako ne znate, provjerite, ovo je Jutarnji program."

Mnogima ova "šala" nije nimalo primjerena te su kritikovali Marića zato što smatraju da je prešao granicu.

"Kakav je ovo bolesnik", "Srami se. Tjeraš djevojku na ove gluposti", "Ne gledam TV već 20 godina, a da gledam, sad bih prestao", "Neotesani prostak", "Sve smo obesmislili, vulgarizovali", neki su od komentara.