Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa ljudi je... kad se i ono pita
Rješenje je da institucije države finansira kanton 🤡
Evo usvojeno je, mnogi ce zbog toga završiti na aparatima i respiratorima hahaha.Nema više malverzacija i muljanja.
dok se direktori ne skinu bit će muljana i lopovluka👍🏻
A gdje su drugi kantoni sada, koji su urlikali protiv visokog pondera KS, koliko ce oni ucestvovati u finansiranju ovih drzavnih institucija, da pokazu svoj patriotizam prema BiH??? I zasto nece???
Naša stranka svaka čast. Ali naslov teksta i naziv Zakona ne pričaju
Naša stranka! Hoćete li glasati za Vukoju, Čovićevog i HDZ čovjeka , bez staža i iskustva u Sudstvu , u USTAVNI SUD -do penzije??? Hoćete li se pravdati gutanjem žaba???
Naša stranka ❤️
Jesu to oni što im smeta ezan?
Šta ćemo sa ezanima, da ih ukidamo ili šta?
Užas! Pali ste pod Dodikovu šapu! Državne institucije se moraju finansirati iz budžeta države, a ne od novca jednog od kantona!
Tacno je da bi drzavne institucije trebale se finansirati iz budzeta drzave! Tacno je da od 1995.godine do 2024.godine to nije sprovedeno! Znaci, logicno bravo za Kanton Sarajevo! Ovo je privremeno rjesenje, sve dok drzava ne preuzme! Pa nemoze dodik vjecno!
Financiranje je privremeno,kao što je rečeno. Zato što Bakirovi višedecenijski koalicioni partneri,Dodik i Čovič, neće ni da čuju za finansiranje ovih institucija iz državnog budžeta. Natjerajte ih da prihvate i sveće biti OK, oni su kirbaševi miljenici.