Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ovo promovišete??
Orange1World@ -Keš je u pitanju
Kada ce snimiti film i seriju o Nedicevoj fasistickoj srbiji koja je prva poslala izvjestaj Hitleru da je poubijala sve Jevreje u Srbiji u desetcima koncentracionih logora sirom srbije?Imali su tri fasisticke grupacije u srbiji: nedicevce,ljoticevce i sljedbenike draze m.,koji su u WW2 napravili genocid nad Jevrejima,Bosnjacima,Hrvatima,Romima.
Snimite odmah i horor Šljivančanin iz Vukovara ili Karadžić iz Srebrenice
Kara iz Jasenovca
Sta ce biti na kraju serije, kako zavrsava???
Zar nije dara bubamara???? Ili je promijenila ime "umjetnicko"???
Zlocin je zlocin bez obzira ko ga pocinio. Nevini ljudi stradaju i zbog toga se treba sjecati, da si vise nikada ne ponovi.
Nije Bjelogrlic bezveze tukao ovog Antonijevica
Bravo klix za reklamu. Neće kruška no pod krušku.
Hahaha….Tema drugi svjetski rat,a u kadru voz iz 1980’. Može to malo i ozbiljnije režijo.
srbi, sta ste vi zla napravili svima nama u posljednjih pedesetak godina. To ne moze rijecima da se kaze. Spominjete sad neki jasenovac, kao da ste sami vi bili zrtve tog logora. Vi ste imali u Bosni 106 logora u kojima ste mucili i ubijali neduzne ostale narode. Najbolje vam je svima, da se sakrijete u misje rupe, i da se odatle ne pojavljujete. Toliko ste razocarali druge narode.
U tom Jasenovcu je ubijeno oko 1500 Bošnjaka koje niko i nigde ne spominje U odnosu na broj stanovnika procentualno je najviše nastradalo Bošnjaka u drugom svjetskom ratu a to danas svi prikrivaju !!! Upitajte se zašto,ko je kriv pa i zašto Bošnjaci ćute !
Praviti filmove i serije dok ne postanete pobjednici
Zasto je ovo vijest? Je li se ovo reklamira kod nas? Znamo dobro zasto je prvo snimljen film i kada!!!! Zasto sada reklamiramo ovo smece???? Puuuuu
Gledaj
*gledaj ove mitologe sta snimaju i svi srbi gledaju, a kod nas kad se snima nesto o realnim dogadjajima prvi bosnjo zakmeci "ma dosta nam je toga" kmeeeeee