Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Knjiga mog djetinjstva. Zbog te knjige me strah i vakcine a ne dopa...
Ova knjiga me je odvratila i od pokusaja da probam droge... treba biti lektira u skolama
Valjda sa KOLODVORA ZOO
Zoologischer Garten
Ova knjiga je ostavila isti efekat na sve ljude koje poznajem a da su je procitali-strah i građenje prema drogama.Svaki tinejdžer bi je trebao pročitati, pogotovo u današnje vrijeme kada su djeci, nažalost, idoli razne bube i jale.. Teško da će dospjeti među obavezne lektire ali zato je svako može kupiti svom djetetu ili pokloniti za rođendan nekom tinejdžeru do kojeg mu je stalo. Ja je od komšije dobila na čitanje, lijepo vrijeme kad nas je pored roditelja i komšiluk odgajao.
Taman za ove današnje tinejdžere koji nisu u stanju pročitati ni tri rečenice. E sad, da li će serija uspjeti da proizvede onaj efekat stravičnog straha od droga kao kod onih koji su čitali knjigu, to ne znam.
nezaobilazno stivo, uz neprevazidjeni Trainspotting...
Knjiga je fenomenalna
Nakon procitane knjige uvijek je sve drugacije
Tražim obdarenog momka koji je spreman za Gej seks u troje!
Izasla i na HBO GO. Krenuo gledati i jednostavno prtisnem tipku stop jer jednostavno ne zelim da kvarim one slike u glavi dok sam citao knjigu. Jednostavno nije to to.