Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj
Nevjerovatno otkriće.
Sta ce njima... kote se ko zecevi
A zato je sve manje Baketove armije po šeheru 🤣🤣🤣
Znači zato kod nas natalitet u padu, zagađen zrak.
To je jedan od razloga. Drugi je kasnije stupanje u brak jer plodnost opada sa godinama. Isto tako je jednostavno nezainteresovanost, zasto bi mijenjao pelene djetetu kad mozes da se zabavljas i uzivas. Bilo kako bilo mi cemo do kraja ovog stoljeca nestato kao narod
besplatno oplođavam, ne mora biti zagađen zrak
Evo ga krenulo opravdanje za ......
Ma ja, sreća Bošnjaci se neće 💉 inače bi bili 🧟‍♂️
Ma ne, gdje će biti štetno, to nam serviraju i šalju ovi sa zapada, a sve loše što se desi će ispasti od vakcina. Imamo jednu od najnezdravijih ishrana, doktori su nam tabu tema, a hodže i popovi nas liječe od svih fizičkih i psihičkih bolesti. I plus smo jedni od najgorih u svijetu po zagađenju zraka. Al jbg, zapad je loš i nazadan.