Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu velike nauke, samo ne žderi, manje jedi. I za razliku od današnjih naučnika, Ross Horne je objasnio tačno kako nastaje dijabetes od pijenja ulja. Ulje je uzrok dijabetesa. Samo poli 5 L ulja, i dobićeš dijabetes i ako nikad nisi imao. A i ako si imao, dijabetes se može za 2-3 dana izliječiti, bez ikakvih inzulina i lijekova i doktora, samo postiš malo. Za razliku od današnjih doktora koji ne mogu lijeka ni za jednu bolest naći i truju ljude iglama i lijekovima.
Nova nametanja znače da nije problem HDZ sa svojim blokadama. Njima je to dozvoljeno. Problem je patriotski blok na čelu sa SDA. Problem je stranka koja je učestvovala u odbrani i obnovi države. Dijeli dalje.