Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi potamanili muslimane ( braću Čečene ) pa sada i oni furaju multikulturu ... a tupave Bosnje na to opet nasjedaju ...
Pa ***te kako možete završit članak sa 'Uložili su mnogo para, al se isplatilo' Jel ovo novinarstvo ili priča s kave? Specifično opremanje ovakvog objekta tražilo je značajno novčano ulaganje, ali vlasnici ističu da se ulaganje već isplatilo. Dajte mi posao
Nema krmetine al zato ima po koja plavusa ono ako kome zatreba
i one imaju halal certifikat!
Ma Rusi idu u savez sa muslimanima to se vidi u zadnjih 20 godina.Veze sa Iranom,Indonezijom.Kontra amerima i cionistima.Samo pojedine baje na balkanu to ne kontaju.
Svi smo mi nekad jeli svinjetinu, a da nismo bili svjesni. Ponekad mi se gadi to sto nemaju neku znak da nije halal.
Ako ne znaš da je od svinje onda to nije grijeh. Tako ja kad odem u Istočno Sarajevo, unaprijed im kažem kad mi budu donosili pečeno krme da mi kažu da je janjetina.
...jel po isis halal standardu il po normalnom?
Cuj ISIS halal ili normalni :DDD