Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naredni članak : Vozačica kamiona stala da pokupi par koji je stopirao, u kamion sjeo njezin dečko s drugom djevojkom
Pa kad narucis vozaca vidi se ime i prezime,,,glupost samo izmisljaju
Svaki vid “zabavljanja” proizvodi samo patnju. To sto se nama servira pod “ljubav” je u stvari iskljucivo sirova strast ili fizioloska potreba. Prava ljubav moze doci samo kad upoznas, ozenis i obavezes se na ljubav i vjernost. Osobu mozes da volis iskreno tek kad se ugasi onaj zivotinjski nagon za parenjem. Zavolis njene osobine. Ko je jos ludo zaljubljen i nakon 5 god braka?
Zanimljiviji moj prdež.
Nađoh neki dan hrđav ekser na ulici. Rekoh, da mi je još dovoljno betona i cigle, drvene građe i crijepa, i eto meni kuće.
Da, i?
desilo se ali u mjesecu limburgu kasno u jesen
On je ocigledno nasao novu djevojku koja mu vise odgovara. Drage moje, koliko god se uzrujavale u takvim situacijama, najbolje je damski izaci iz te veze i pozeljeti mu srecu. Muskarci su takvi, mozes se nasaditi na glavu, ali ako te vise ne zeli - nista ne pomaze.