Šokirala se
37

Vozačica Ubera došla na novu vožnju, u automobil sjeo njezin dečko s drugom djevojkom

D. J.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Društvene mreže postale su mjesto gdje ljudi dijele najveselije, ali i najneugodnije trenutke koji su im se dogodili u životu.

Upravo jedno neugodno iskustvo doživjela je 25-godišnja vozačica Ubera Jen Worden iz Pennsylvanije.

Naime, kad se pojavila na jednoj od vožnji na koju je pozvana, dočekao ju je njen dečko s drugom djevojkom.

@jword444 THIS ACTUALLY HAPPENED HAHAHA #fyp #uber #hinge #foryou ♬ HOW R PPL STILL SEEING THIS VIDEO - 🧍🏽‍♀️why are u here

"Kad odlučiš da u petak nećeš ići van i da ćeš umjesto toga voziti za Uber, a na zadnje sjedalo sjedne tvoj dečko s drugom curom", ukratko je napisala pored snimke koja je ubrzo postala viralna. Jen je potom snimila i dodatne videe u kojima je ispričala što se sve dogodilo.

Prepričala je kako je tog dečka upoznala na aplikaciji za spajanje parova. Sve je bilo dobro u početku i čak ju je pozvao i na zabavu gdje je upoznao sa svim prijateljima, uključujući i curu s kojom je ušao u njen auto kada je vozila za Uber, a on je njoj rekao kako će tu večer biti na utakmici Pittsburgh Penguinsa s prijateljem.

@jword444 Reply to @ryanebrady #part1 #uber #hinge ♬ original sound - Jen

"Vozila sam u petak kad me pozvala ta cura, sve normalno. Otišla sam je pokupiti, a ona je sjela na zadnje sjedalo. Izgledala mi je poznato, no nisam se mogla sjetiti imena. Kako su svi nosili maske, u prvi tren nisam prepoznala ni svog dečka", kazala je.

"Pogledala sam u retrovizor i oči su nam se srele. Oboma nam je bilo jasno. Znala sam da je to on. Znao je da sam to ja. Nije progovorio tijekom cijele vožnje. Pomislila sam što se to sad događa. Ostavila sam ih, a on me nazvao nakon pet minuta", prepričala je Jen.

"Hej, zbilja mi je žao. Prepoznao sam te. Trebao sam nešto reći, ali bio sam u šoku", citirala je njegove riječi.

U subotu je izašla na piće s prijateljicama i prepričavala im što se dogodilo, a konobarica je čula njenu priču. Ispostavilo se da poznaje drugu curu, koja je u tom trenu bila u istom kafiću.

Pomislila je da treba odmah popričati s njom jer joj je konobarica rekla da njen dečko i spomenuta djevojka već dugo nešto mute.

Jen se onda odlučila pozvati svog dečka u kafić.

@jword444 Reply to @morgsmaz #greenscreenvideo #uber #hinge #part3 ♬ original sound - Jen

"Kad je došao, sve je priznao jer nije mogao ništa drugo", ispričala je i dodala da je dečko podmirio sve račune od te večeri, za što je dao 230 dolara, a čak je ostavio i 100 dolara napojnice.

"To je bilo lijepo", zaključila je i dodala kako se vjerojatno neće više s njim vidjeti.