Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, to je ucinio 2016. godine!
Hahaha, cuj tajni recept... Bas kod Jamiea nem nikakvih tajni... Sve ce ti objasniti.. i ne krije nista sto se kuhanja tice..
Hvala ti dobri nas Djemica sto si podijelio ovaj supertajni recept i sto tajnu neces odnijeti u grob. Covjecanstvo ti duguje. Posebno mi se svidja onaj dio gdje objasnjavas: ako se predugo peku, pojacaj, a ako se prebrzo peku,smanji. Zaista fenomenomenalno. Fantasticno, evo placem ko na X Factor-u.
Izmišlja toplu vodu..😂😂
Postali ste retardiran portal
Čuj postali,ti isto da si na klixu od preskinoć.
Kada ljudi pametuju sa palačinkama. Staviš malo 1 dl ulja, 2 jajeta, mlijeka, brašna, malo soli, i vanilin šećer. A onda pečeš na tavi sa lijevenim željezom NIKADA u kancerogenom teflonu. Svako ko je probao, kao da prvi put jede tanke mekane palačinke sto se u ustima tope. Fakat bas tajna...
Pa ovako se i prave od pamtivijeka
najbolje palacinke pravim ja
izmislio toplu vodu
Volim palacinke s evrokremom
Nevjerovatno je kako su Englezi sa najlošijom kuhinjom/hranom na svijetu uspjeli da naprave “brend” sa svojim prosjecnim kuharima i stvore milionsku industriju kuhajuci talijansku,francusku,azijsku itd... hranu a da to nisu uspjeli sami Francuzi ,Talijani itd...
znaju napraviti dobre emisije , to je razlog.
Izmuzli sve o coroni, pa moze sada i klip 5 godina star,haha. I to jedan od glupljih od Olivera
O njemu samo jos klix piše, propao "kuhar" ko stari kauc...
Ali ja ih opet neću pokušati napraviti više, jednostavno mi ne ide. 🤷🏼‍♀️
Nije hin, ba, pekao, nego pržio.