Mogli su se barem potruditi i napraviti transparente u različitim formatima. Ovak oje prejadno i prejeftino izmanipulasano opšte mišljenje Srba iz BL da nas ne interesuje Federacija. Ali eto, kažu da je bilo 300 ljudi, pohvalno, neka NVO kancelarijica se istresla za papir i ostali materijal i sakupila grupicu debila ovog grada (prvenstveno mislim na mlađe učesnike). Opet nisu dobili dovoljno para da zavijori i vartača zastava pa da sve bude Izetbegović-kreacionista-bratsko-jedinstvena država u punom kapacitetu svoje ironije. Federalcima svaka čast što su započeli ali ovu bagru govnjivu (nema tu ni blizu 300 ljudi) jednostavno ne razumijem. Ova grupa ljudi je i LGBT i BIH i Antisrbi i anti RS a kad je riječ o bilo kakvoj nepravdi nad Srbima, NEMA IH. Mislim da je bilo korektno da pojasnim običnim ljudima koji se uzdaju u neke gluposti da od nekog zajedništva nema ništa. Zajedno smo jedino u gownima, ništa više....
Naravno da se ove ne vladine organizacije ne javljaju i ne bune kada neko Srbe ugnjetava,ipak su one plaćene da razbijaju RS.Ništa što dolazi iz Sarajeva meni ne uliva povjerenje,a vrhunac bi bio da se pojavila varta zastava u BL,po Tuzli i ostatku federacije se mase ljiljanima,a BL ne vidjeh srpske zastave,.Ovi protestanti su ništa više nego najjeftinije drolje grada Banja Luke.
@ Franc Pazi, niko ne kaže da je kod nas nešto bolje, ako nije i gore nego u FBIH, ali gdje su bili kada su se te privatizacije desile? Ko je od njih radio u firmama koje su tako jadno ispisane na transpaentima? Ko je te neradnike oštetio da mi je znati? Gdje su bili Federalci kada su protestvovali u BL redom, Zdravstvo, Prosveta, Čajavec, Incel, Jelšingrad i na kraju krajeva Boska. Kako tada dušebrižnici nisu dali podršku SVOJIM RODITELJIMA koji su radili u tim firmama. Debili kojima trema po šamar lupiti... to je previše.
Prikaži sve komentare (182)