Ljudi moji pa je li ovo moguce!!?? Pitam se samo kako bi se reagovalo da su kojim slucajem srpska, hrvatska ili romska djeca u pitanju, huh!! Tek sad vidim da nasom borbom nismo nista postigli. Nema drzave da zastiti ovaj narod koji samo trazi da im djeca uce jezik koji zive i kojim govore a ne da im se imputira nakaradna ekavica koju ni Vuk Karadzic nije htjeo koristiti.
Prvo janjicaru u RS je ijekavica. Drugo balijo, problem su vasi politicari koji nedaju da srpska djeca uce na cirilici I po srpskom programu u federaciji, I zasto bi mi dozvolili drugacije.
Odgovor na 'Prvo': aha, nisam znao. zapravo, u RS-u pojma nemaju kojim jezikom govore niti znaju sta hoce. U Konjevic polju je uciteljica iz susjedne Servije dosla da uci vas retarde, jedino se zdrav bosnjacki, slobodarski um tome protivi. Odgorov na 'Drugo': Procitaj prvo ono prvo. Nemoj srati to za servsku decu bre, gde su servska deca po satorima. Dosta je i tog vaseg shupljaka o navodnoj ugrozenosti, prijavicu te Generalu Seferu Halilovicu, on ima dobar recept za 'ugrozene narode' samo ga rahmetli Alija sprecio da ga u potpunosti primeni.
Prikaži sve komentare (162)