hhahaha farsa se nastavlja.... Zasto meni neko mora reci kako da se ja izjasnim kada na popisu ne mogu pogrijesiti? Mogu biti sta god ja hocu i to cu da budem. Tor Bosnjaka, Srba i Hrvata razaraju ovu zemlju sto je jasno 30% populacije u ovom drzavi ( OSTALI ). Nakaradni ustav BiH gdje mozes samo biti Bosnjak, Hrvat i Srbin ce se promjeniti kada se usvoji odluka EU suda za Sejdic - Finci. Tada ce ostali biti i ono sto trebaju da budu, normalni ljudi, a ne nacionalisti koji misle da ovu drzavu tjeraju tamo gdje treba, a ustvari je razaraju u temelju. Ponosni Bosanac i Hercegovac!!!!!!!
Hahahahha bolesnik si totalni. Uzmi knjigu u te ruke seljačke. Ostavi se nekad' lopate i pročitaj malo o etnicitetu, nacionalnom identitetu, narodu, kastama, staležu. Hahahahaha, ti i knjiga, nema šanse, zatucani maloumniče.
upravo taj etnicitet koji ti spominjes razara ovu drzavu. Preko identiteta do etniciteta, kasnije do ENTITETA pa do nacionalnog identiteta. Jesi me razumio sta sam rekao? raspad drzave na 3 strane je neizbjezan ako nacionalistima prodje ovo sto pokusavaju da skroje, a najveci je problem sto ovo zatucano stanovnistvo na osnovu retardiranog ustava BiH pridonosi tom raspadu. U kojem si ti toru od ove 3 ovce?
Prikaži sve komentare (216)